Merry christmas, kiss my ass

So sick of calling,
You won't telephone me,
No, fuck you, I'm going out.
I gave you my all,
But our love hit a wall, now,
I'm jingle belling,
And everyone's yelling,
We'll drink 'til the bars shut us down.
Ain't that just what Christmas is all about?

All time low, forever and always!

Idag har jag dåligt samvete. Hade tid och skulle rida, men disk och julkalppsinslagning kallade och det regnade snöblandat regnäckel så hoppade ridningen. Påväg hem skiner solen, karma.. She sure is a bitch!
Iaf. har häst gått lite på halvfart men jag har varit där två gånger dag/fått hjälp att behandla benet, vet. var ute i Torsdags och jag fick handsprit och penicillinsalva att smörja med. Gick ner jättefint på bara två behandlingar, men igår och idag är han svullen igen, sjukt tråkigt. Ringde imorse och kollade om de visste vilken bakterie det var än men dom hade inte fått svar. Hoppas jag inte behöver ringa ut någon i mellandagarna, dyrt..
Igår blev han riden av Emilias mamma, Emilia har häst i stallet och en mamma som gärna följer med henne på tur, så det passar jättebra när jag jobbar helg!
I Fredags red jag trots mörkret (för första gången,) jag har aldrig haft anledning till att använda ordet duracell för att beskriva Nicke förrän nu. Han var såååå pigg, eller egentligen är han väl obekväm med att det är mörkt så han springer, makes sense? Kul iaf med lite skillnad ju.
Imorgon blir det stök i stallet och ridning bannemej, jobbar femte passet i rad ikväll och var den enda som inte var extrapersonal i helgen, ska bli obeskrviligt skönt med två lediga dagar kan jag tala om!
Fin hov och fin mugg va? Hovis skulle kommit den 17 men var sjuk :(

Kommentarer
Postat av: saga

All time low är grymma, så himla roliga och gulliga! :D

2013-12-26 @ 16:13:47
URL: http://sagapaulsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0