Stab my back

Uteritt igår, uteritt idag och bäst av allt? Både jag och Nicke tycker det är kul!
Igår hade vi sällskap av Camilla och Rosa och fick oss en lagom runda att rida på ca. en timme. Då tog vi det dock ganska lugnt eftersom Nickes ben fortfarande ser ut som att han bytt det med en elefant. Men ingen feber och absolut ingen hälta (på hård grusväg med långa tyglar,) svullnaden gick ner till hälften igår, då red vi ju ganska länge och jag hade lindor bak.
Idag var jag bara ute i ca 25 min barbacka för att riktigt känna ryggen och hur han trampar på och trampar på det gör han gärna. Det är roligt när man rider utan sadel för då räcker det med att korta tyglarna för att han ska börja trava. Galopperade även på på ett typiskt bra galoppställe, så härligt! Dock gick inte svullnaden ner så mycket idag man var ju ute en kortare stund och inga lindor.
12-12-16
Tänkte lindat inatt men jag och Sophia kom gemensamt fram till att det döljer ju bara ett symptom och ser väl bra ut för våra ögon, men inte gör det något för Nicke för han besväras ju inte av det.. Ska ringa vet. och rådfråga imorgon och eventuellt skicka bild för det är sååån skillnad när man jämför bakbenen.

Hann även med att följa med Emelie till hennes kuse vilket var första gången. Trevligt såklart och han skötte sig så fint. Ska se till att få in bilderna i datorn imorgonkväll, för just nu så ska jag bara borsta tänderna och sen sova. Natti!

Kommentarer
Postat av: emelie

Skillnad på vädret, halllllåååååå snön?! Ska vi göra snödans? Funkade ju för Ted.

2013-12-19 @ 10:00:10
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Jessica

Men du! Jag fick en liten julidé! Åk till Vetlanda och lek med mig och mina hästar någon dag - det hde väl varit kul? :D

Svar: Det hade varit jättetrevligt men man ska ju ha tid med.. :(
Offbeat

2013-12-21 @ 23:13:21
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0