All star

Nyss hemkommen från en mycket trevlig dag precis i min smak. Började med att rulla ur sängen och åka till Sjövik där Nicke fick nya Nikes. Nä, han fick faktist ta sina gamla en omgång till. Orkade inte rida och hinner gott och väl med det imorgon vilket nog passar bättre för Matias kommer igen på Söndag.
Däremot red jag igår. Med dressyrsaddle, spurs och ett lite mer förlåtande humör. Det gick cirka exakt hundra gånger bättre än dagen dessförinnan. Han kändes mjukare och mer rund, bara för att han inbillar sig att han är en riktig dressyrstjärna säkert! Var nöjd efter bara en liten stund och eftersom både New girl och HoD kallade på mig innan jobbkväll så gav jag mig.
Åter till idag då, påväg hem från stallet snackade jag lite med Lisen som tyckte jag skulle komma förbi, sagt och gjort. Vi lagade mat, jag åt och hon tittade på. Som vanligt alltså. Efter lite soffhäng på det åkte jag till Vissmålen där Maria och Fille väntade och Emelie slöt upp rätt snart för att filma. Fille hade inte gått så hårt på ett tag men vi löste det ganska bra ändå, Började med 5,5a som sedan blev kombination. Oxer, räcke och sen vände vi på det. Mycket mer var det inte. På sportlovsveckan blir det nog rosetthoppning, 70-80 är högsta höjd, haha <3
Filmer kommer i ett senare inlägg eftersom jag inte kan lägga ihop dom i något smart-assprogram så kortar jag ner dom lite och lägger upp dom var och en.. Snart..
Efter stallning tog jag en kopp kaffe hos min bästa, finaste vän. Vi kan ha gissningslek om vem det är om ni vill. Nu ska jag bara vara hela kvällen (sjukt fult uttryck) och önska att vårat badrum kom med ett badkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0