Don't speak

And if it's real well I don't want to know..

Bytte ut min header just, tröttnade och en läsare tyckte jag var duktigare än vad den visade haha. Skulle vilja ha tre-fyra pangbilder med samma ljus och färger att leka med, Nicke ska självklart vara med men gärna Fille och någon av Pias med ju :) Har många okej bilder liksom men mycket störigt i bakgrunden ofta och matchar inte alls ihop med den andra bilden man vill ha.. Hittade denna som "passade" att göra avlång, hatar liggande bilder, tycker i 99% av fallen att bilder gör sig bättre i stående format. Punkt.

Nog om detta. Var hos Lexx på förmiddagen, red samtidgt som hej kom och hjälp mig, vill säga en salig blandning ryttare; alltifrån dressyr på pessoabett, till att ett mycket litet barn red på den minsta ponny jag sett med den längsta pälsen någonsin, det var iofs mest gulligt, särskilt när den stack haha <3 Om detta var spelrummet kan ni tänka er hur resterande tre ryttare utöver mig såg ut. Hade grava koncentrationssvårigheter vill jag lova. Men Lexx skötte sig, ställde igenom och jobbade på mycket i galopp och lite mindre i trav eftersom han såsar till sig lite där. Han gjorde riktigt fina igångsättningar skritt/trav och är lika snäll som alltid. Mot slutet hoppade jag ett litet kryss och sen en kombination med två galoppsprång, det var jättelågt men han skötte sig jättebra och han kändes mycket mer säker nu än när jag påbörjade inhoppningen.
Åkte därefter vidare till Sjövik där ridhuset var ledigt så jag tog min chans och trimmade dressyrsadel like a lady. Han var stundtals riktigt fin och stundtals helt urbota dum i huvudet, the usual you know, hästarna gick ju in utanför ridhuset så då måste man ju bli lite ursäktad och få hålla på med vilka fasoner som helst. Självklart. Tjaa körde mycket igång/avsaktningar/halter. Kom på mig själv med att jag inte alls red som jag rider på alla andra hästar. Hade ju nyss ridit Lexx och verkligen retat fram jättefina igångsättningar men tror någon att jag retas med Nicke? Gjorde det idag iaf. och mycket riktigt det funkade på honom med! Mycket ironisk förvåning, klart att det funkar på honom om det funkar på alla andra.. Suck.. Fattar inte varför, har två olika ridstilar där den ena knappen som det står Nicke på gör mig jättesnäll, förlåtande, mesig osv, vet inte vad det står på den andra knappen men den åker på vilken annan häst jag än rider, då blir jag noggrann, konsekvent, störig och irriterande för hästen jag sitter på om den inte gör det jag vill. Samt modig då för alla andra är ju lättare (och säkrare) än Nicke dessutom.. BUT WHY!?

Viss skillnad Noomie åstadkommit va?
Vill någon upplysa mig om vilken färg Flurr passar bäst i? Typ schabrak alltså, alla hästar passar bäst i brunt läder.

Kommentarer
Postat av: Celie

Sjukt stor skillnad på mr white. Ser ju ut som en häst nu!
Kör babyrosa, funkar alltid (fulaste färgen ever).

2013-02-17 @ 22:01:26
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Jessica

Där har du fel! Alla hästar passar bäst i svart läder :D

2013-02-19 @ 20:43:40
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Vilken skillnad! Måste också lägga upp sånna bilder nu(':

2013-02-22 @ 21:55:00
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0