Home is where the heart is

 
Dagens bakfylletur, klippte bort sista språnget där vi rev grovt, kom bra men han kom liksom inte upp från backen. Måste blir bättre på att sluta driva i själva språnget. Han hoppar sjukt mycket bättre om man "släpper" skänkeln i själva avstampet, vilket man ju egentligen ska för man vill ju inte framåt över hindret utan uppåt och över. Eller?
Hoppade 70-80 som en klocka och rev som sagt sista i 90-100. Fick även.. uppenbarelse? Som går ut på att byta klubb, om det blir tävla av på Fille i vår/sommar så känns det bra att vara "Emma Johansson, tävlar för Vissmålens Ridklubb" igen.
Banan var ok sånär som på hindret på medellinjen vilket hoppades en gång från varje håll (det jag klippte bort på slutet.) De relaterade avstånden såg lika ut och vi hoppade fram på två-tre där det blev fyra normala. Medan fem-sex blev tre stora framåt, men det gick ju lika fint det. Kul när man kan rida som om det är 50 och hästen bara kliiiiver.

Kommer mer update ikväll, red Bjutt igår och Nicke iförrgår så får väl dra några ord om det då, nu ska jag till Sjövik :)

Kommentarer
Postat av: emelie

Jag vill också tävla för vissmålen!!

2013-02-16 @ 14:52:40
Postat av: emelie

det ser verkligen jättejätte litet ut för honom. Duktiga du:*

2013-02-16 @ 14:57:16
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: lisa

Jag bryr mig inte så mycket om vad andra har på sin häst, men om jag fick bestämma så hade jag nog velat att hästen ska ha matchande läder och spännen på sin utrustning (undantag är stigbyglar och bett), och sålänge ryttaren har fin, matchande klädsel så spelar det ingen roll ifall hästens utrustning och ryttarens klädsel matchar tillsammans ;)

2013-02-16 @ 22:07:24
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Celie

Kliver var det, ja :D

2013-02-16 @ 22:22:11
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0