I wanna

Heeeelt slut!
10-19 = man jobbar röven av sig på morgonen, man har lunchrush, sen kommer den obligatoriska "på-väg-hem-från-jobbet-korv-timmen" och sedan är man kvar under kvällen med, hujedamig! Dessutom har jag gjort hela axfooden idag med, och det känns som man aldrig kommer tycka det är lätt och smidigt.. Man glömmer alltid något och tar fel av något annat, men beställer man typ 200 artiklar så får det fan bli fel. Ligger inte sömnlös för det.
Nicke fick vila, rörde inte ens ihop mat åt hästakraken, han ska få tusen förlåt och ett ordentligt hoppass för Matias imorgon som plåster på såren. Hoppas det hjälper. Igår joggade vi barbacka som straff för avåkningen, red typ 15 min hehe. Jag själv ska få plåster på mina sår på Fredag när jag äntligen jobbat klart veckan from hell (haha, jobbar som en normal, okej.) Ska iaf. på dubbeldate hos Yee-chin, lite misshandel sådär, ska även dra med mig Jocke som lovat att han faktist visst vågar. We'll see about that.
Vet att jag inte är den enda, men alltså, nu börjar jag VERKLIGEN längta efter att slippa ta på sig åtta tröjor, fem jackor, mössa och underställ vareviga dag. Längtar efter dagarna då fem klädesplagg får en att svettas ihjäl. Ge mig vår åtminstone, come on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0