Playing the blame game

Sköna dagar har flutit förbi, igår var jag med Emma och Enzo till Ängelholm. Resan dit gick bra sånär som på att farbror blå dök upp i backspegeln innan vi ens var förbi Vaggeryd. Haha, Emma körde för fort men gullade sig ur det (okej, det var en jävligt snäll polis, I confess) hemresan gick också bra sånär som på att jag somnade och vaknade av att Emma skrek på mig att jag skulle köra för hon just nästan somnat! Hem kom vi iaf. och Enzo ska sättas igång nu under sex veckor och sedan återbesök igen, men igår såg han renare ut än vad han varit på ett halvår :D
Dagen idag började med att hänga på låset på Charlies för att hämta skär oh köpa olja till klippen. Klippte GundaG i sjövik, red Nicke vilket gick fint efter vila mån, ons, tors.. Fixade alla stallsysslor för att sedan åka till Mathilda och Lotta där King skulle klippas. Fick smått ironiska lyckönskningar från Patrik och Erica men tji fick dom när King stod där med helklippt huvud snygg som få ;)
Kvällen spenderades hos Lisa där det bjöds på filmmys. Nu ska jag ladda för morgonpass imorgon och drömma söta drömmar om sommaren.

Ååååh!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0