Teenage dirtbag


Bild från i Onsdags när jag red Lexx, gillar sitsen jag får i den sadeln, knäckehanden går väl tyvärr inte att skylla på sadeln dock, haha!
I torsdags red jag endast Nicke och vi var ute i skogen en ganska bra stund, mycket trav och galopp och mycket flås och svett från hans sida, får nog försöka ta mig ut mer och få fram honom och upp i flås. Red inte på så värst fort då eftersom vi inte vart ute ordentligt på länge. Fick mig ett par resor men inget oväntat och bara lite åt gången. Kul att känna att han är happy happy iaf. även om jag hänger i änden av gramanen och skrattar åt hur min mage flyger runt inom mig när jag får bakvalvet ashårt i rumpan av hans bockar.
Fredagen innebar vila för Nicke och motsatsen för Bjuttan, var nere i ridhuset och hon skötte sig exemplariskt denna gång, vågade mig på att galoppera och första galoppen gick undan i lite lätt panik, men hon stannade efter något varv och sen kunde vi galoppera jättefint i båda varv, lycka!
Gick även hem uppsuttet och travade ett varv på banan hemma bara för att.
Duktig Maja gräddnos :)
Idag trimmade jag Nicke lite lätt, tog superbettet för jag inte orkade trassla ut mitt andra träns från graman och martingal, hehe, lazy motherfucker.. Han var RIKTIGT fin! Skänkelvikade, hoppade igenom en studs två gånger, ställde igenom ordentligt och körde lite förvänd, allt funkade hur bra som helst så det blev att kort pass trots att vi hann med en del.

Nöjd häst med tillhörande läppstift.
I övrigt har min ledighet bjudit på vin/filmkväll hos Emelie med Amanda och tillhörande övernattning. Mycket trevligt! Var uppe hos mamma dagen efter och tvättade både kläder och mig själv, badkar <3 Igår gick det vilt till hemma hos lisa med sällskapsspel, shellkamrater och sen en sväng på dansgolvet på olearys. Var hemma 3.10 och grät blod när ja ställde klcokan och den sa att jag skulle gå upp om fem timmar. Kvällen ikväll bjöd på korvstroganoff, hv-vinst, rena sängkläder och lite ren disk, nu ska jag tvaga mig själv också innan jag ska gosa ner mig i sängen.
Imorgon blir det en galopptur på Lexx (Noomie tycker visst att hans tjocka mage är mitt ansvar;) sen får vi se vad som händer i Sjövik, Matias är antagligen där men alltså jag veet inte, har inte mycket cash och känner inte riktigt taggen.

Kommentarer
Postat av: emelie

Fattar va du menade med rumpnisse nu.

2013-02-17 @ 15:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0