The good left undone

 
All because of you,
I believe in angels.
Not the kind with wings,
No, not the kind with halos.
Kvällens låtjäveljävel.Tänkte dela med mig av en vacker bild från dagens tur, men runkeeper vill inte samarbeta. Tänkte även markerat ut vart Nicke tyckte att jag skulle göra en snöängel, haha. Älskar honom lite extra idag bara för att han är så jävla störd. Hade galopperat på ganska bra på hemvägen borta vid Pia (eftersom jag inte ville bli skjuten av vem det nu var som skrek i skogen, om det inte var hunters kan det även varit en grupp utvecklon, alkoholister eller bara några som var skitarga på varandra. Hade olustkänsla upp till tänderna och var säker på att min bruna jacka och Nickes ländtäcke skulle tas för en älg och vi skulle dö.)
Vi överlevde och det var så sjukt härligt att galoppera fort, fort i solen på den hårdpackade snön att jag egentligen inte alls ville vända hem. Travade på mellan fälten och slogs av att det kändes mer som Carismas supertrav än Nickes, vilket är ett bra betyg. Red även bortåt sjön där snön låg i drivor så jag tänkte att jag nog kunde släppa honom helt där utan bock (han hade även vart jävligt snäll dittills.) Tog tre galoppsprång på maxfart innan jag fick skjuts av bakvalvet upp mellan öronen och ner i snön.
"Jävla katapultjävel!" Satt upp igen likt en snögubbe och galopperade fyra vändor till tills han var trött.
Åkte förbi Pia påväg hem med, Bjuttiskutt skötte sig bäst hittills :) Nu ikväll åt vi tacos sen sov jag i soffan så tröttheten infinner sig nog inte än på ett tag.. Tur att jag har lite himym att kolla på. Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Henny Vinlöf - blogg om tävlingshästar på olika nivåer!

Haha, snygga bilder! ;)

2013-03-03 @ 22:15:49
URL: http://hennyvinlof.blogg.se
Postat av: Tova

Härliga bilder, haha. :D

2013-03-23 @ 08:55:28
URL: http://kazince.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0