i am lost, so lost, where are the constellations?

Mm.. Skulle beställa den där jackan (som fått fyra ja och ett nej) imorse, tror ni inte den bara fanns i L och XL då? Bajssnopp sa jag då kl 6.00 på morgonen, sen åkte jag till jobbet. Jobbade till kl. två, åkte då förbi mammi och pappi och hämtade saker, samt tittade in i mitt gamla rum som dom håller på att göra om till ett biorum (ska flytta hem igen när det är klart tror jag.) Kan säga att det är the real dealio iaf. tre byggkillar alla dagar i veckan i tre veckor i ETT rum. Min pappa är ju inte den som är den och han gillar ju film.
Mamma 60 sa innan det blev av till pappa 64; "Du, Lasse, om det inte blir klart innan slutspelet (hockey) så behöver vi ju inte göra det i år.." Dom är bäst, min lilla mamma och min lilla pappa.
Efter det så skyndade jag mig hem och hoppade i le stallkläder och kände för att sova i höndra år. Motstod frestelsen och brummade vidare. På schemat stod lösgörande trim, eftersom det är tvådagarsträning för Erica i helgen. Helt ärligt så vet jag inte när jag trimmade ordentligt sist, fick äta upp det idag, lite som att försöka äta en hel portion mat med en ståltråd i varje hand som redskap, så stelt var det och så lång tid tog det.
Okej, jag red väl en timme men det var längesen jag red en hel timme också (lol) kändes redan i början att "det här kommer ta tid." Men jag fick igenom det mesta, på slutet gjorde vi 15 m volt i förvänd med ställning efter volten, ordentliga halter med benen ihop och böj på nacken samt att han släppte igenom i tre galoppsprång innan han stretade emot igen i vä. varv. Sen kommer man åt honom i tre galoppsprång och så stretar han emot igen. Dålig ork, kondis och underhåll. Allt går att skylla på mig, yep!
Snubbelbubbel, tappa ett ben visst.
Imorgon ska jag åka till Chalies och vara där när det öppnar och hitta en jackjävel. Pussnatti!

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

ÖÖH, jag ska också t Charlies imörrnbitti!

2013-01-24 @ 22:07:34
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0