i think bad thoughts

Mm har nyss klivit ur sängen, duschat och tagit en kopp kaffe, mamma kommer och hämtar mig om en stund så ska vi åka tll Charlies. Ska få nya ridbyxor och hämta delen till klippmaskinen. Funderar på att slå till på ett par lite tjockare Pikeur/Equiline. Tveksam till om de har Equiline byxan jag suktat efter men vi får se. Vintern verkar ju hålla i sig ett tag till och varma ridbyxor hade ju varit guld just nu.
Efter Charlies ska jag ringa och peppa igång Emelie så hon följer med till Nicke, hon behöver rida! Förhoppningsvis blir Nicke klippt i början av nästa vecka, bara att hoppas på att pappa har rätt om att det är denna del som behövs! Annars får jag låna klippis av någon för det är så dags det kan bli. Sa även till Erica att jag vill vara med på träningshelgen och hoppas det kan få igång min egen motivation.

Tänkte hänga med E hela dagen och kvällen, hoppas hon vill det med. Imorgon går jag på natten och jobbar fyra nätter. Skönt när man är van vid fem. Sen är jag ledig mån-ons och på torsdag kommer lönen. Har aldrig längtat så efter löning och aldrig haft såhär lite (inga) pengar kvar när det är så länge kvar till lön.
Vill spara mina pengar till GHS men jag vill köpa; två specialbeställda Equilineluvor, Eskadronschabbe, tagelarmband, dressyrschabrak med matchande lindor, gärna lila, det som har funnits på tophorse är borta (tur eftersom jag inte behöver ett Anna S schabrak när jag knappt använder den sadeln.) Det är typ det jag kommer på nu men igårkväll kändes det som mycket mer hehe.
Har ju bara en skuld till pappa på 12 000+13 000 för bilen och lagning :)

Kommentarer
Postat av: Noomie Sundell

Ska du på GHS??

2013-01-16 @ 12:17:20
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Haha aah (x

2013-01-16 @ 21:35:59
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0