Kickstart my heart

Alltså vad fa-an? Hela mitt inlägg försvann när det så glatt står "Ditt inlägg har publicerats!" Yeah, right jag ser det du..
Jaja well korta drag om dagen; på charlies inhandlades Pikeurbyxor utan foder i eftersom de enda fodrade byxor som fanns var gjorda för någon med feta ben och inga höfter. Fick även med mig delen till klippen och ett täcke till Jocke, min man, alltså ett sovtäcke.. Inte ett hästtäcke, som det nog lät som nu.
Drog sedan mot Sjövik där Emelie red (bilder kommer men minneskortet blev kvar i hennes dator.) Nicke var pigg och glad, bjöd på några skutt men alla inblandade tog detta med ro, vilket jag tyckte var skönt. För ett år sen hade E kräkts, suttit av och gått därifrån, ungefär tror jag. Övertalade dom till att hoppa tre-serien som gick så bra för mig sist, han hoppade gladeligen stort idag med och Emelie bara hängde med. Tycker att han stretchar ut mer i traven med henne på än med mig/någon annan, "det är bara för att jag är bäst" säger Emelie, jag tänkte på det redan när vi hade vårat hästbyte och funderar på om det är så. Att hon är bäst alltså..
Efter stallet handlade vi lite, jag kastade saker på henne som jag tyckte man behöver när man nyss flyttat hemifrån igen. Typ fryspåsar, salt och peppar.. Hoppas hon har toapapper.. Lagade världens godaste sallad och jag försökte fylla mitt bottenlösa hål med den. Emelie fick smaka men jag åt det mesta, som vanligt.

Kom även på vad det är mer jag vill lägga kommande lön på; fransar/bryn, klippa håret, fakenaglar, massage och gärna en ansiktsbehandling på det. Nu vill jag dock bara gå och lägga mig men det är lite för tidigt. Jobbar 22-07 imorgon ju.. Men får väl sova tills jag vaknar (höhö) och sen vila en stund på kvälla, det brukar ju lösa sig.

Kommentarer
Postat av: emelie


Har toapapper faktiskt så du kan komma hit och bajsa hur mycket du vill, När som helst osv.
Det va sjukt kul att rida idag och jag gör gärna om det :) Han kan ju behöva det med, med tanke på att jag är bäst lixom;)

2013-01-17 @ 01:27:07
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Haha, härlig dag ni verkar haft!(Y) *villhaenvän hahah

2013-01-17 @ 05:44:08
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Emmy

Haha, ja men precis, det är ju typ samma! Står du ensam? Vet inte om jag vågat det på en mack... Var egentligen värsta haren från början på mitt jobb, men nu känns det inte så farligt längre..
Jag ångrar inte en dag att jag tog taxilegget, man får uppleva massor!

2013-01-17 @ 23:03:20
URL: http://www.mliandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0