no one does it better

Idag är jag lat, på hästfronten alltså. Är ledig och har fortfarande inte begett mig till stall ett av två. Ska infinna mig på vissmålen kl 15 för att hoppa Fille sen åker jag till Nicke. Har inte orkat tänka på det idag. Så får bli ikväll. Idag har jag bara manistädat och har sovrum och vardagsrum kvar men det är ju inte lika grisigt som hall, kök och badrum. Blir bara damsug och torka av golven där med. Så fett jävla duktig är jag! Måste bara äta lite med eftersom jag inte orkat tänka på det heller idag.
Igår hände inte mycket spännande, Nicke vilade eftersom han då hade gått två dagar i rad, haha. Ska rida idag, lovar. Jobbade 6.45-14.30, var själv under lunchrushen och fick inte gå på rast förrän klockan var 13, jag känner att jag nog var den trevligaste människan i shellkeps någonsin just då :)
Nog om det och till vad jag hade för mig i Tisdags. Efter att ha mockat stallet och ätit frukost tillsammans med E och P så började vi med denna krabat.

Mimmi, tre år. Har skrittats av ägaren och är väldigt välhanterad, är hos E för vidareutbildning. Alltså ska bara lära sig trav, galopp, framåt, stopp och sväng. Piece of cake när man är så snäll som denna. Jag travade utan några som helst konstigheter i båda varv på volten. Det enda hon gör är att stanna och kolla på den i mitten och titta frågandes "menar du verkligen såhär för det verkar ganska meningslöst?"
Sen röstade jag igenom att E skulle ge sig upp på BengaloB sagt och gjort, han är så jävla fin! Kommer bli hennes 160 häst, jag är övertygad.

Heeeej jag har inte gått på vääldigt länge så vi kör lite rollkür va?
Longade Baxter och hängde på honom i stallet, det gick fint. Sen red jag Nicke som var väldigt fin för sin oigånghet medan E tog Diza, en tillridningsponny söt som socker. Sen fick vi lite mat som P hade styrt upp och sen tog jag Calle och E Vilda. Calle är fem år nu och har varit hos Erica sen inridning typ. Så himla fin häst. Galoppen är helt otrolig, ser inte riktigt så mycket ut från backen men det kändes som vi flög fram med fem språng på varje långsida haha. Lite skillnad mot Nicke. Sen fick jag skjuts hem och på kvällen hämtade vi min bil som nu är som ny!
Erica och Bonnybus får avsluta, nu ska jag återgå till städ och lite matlagning på det.

Kommentarer
Postat av: Celie

Oj,vad du är duktig! Själv har jag inte ens orkat diska på två-tre dagar, hehehehehe. Behov av städning? Svar ja.

2013-01-10 @ 14:37:53
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Hanna

Åh bästa Bonny och Erica♥

2013-01-10 @ 16:59:54
URL: http://dailyhorses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0