So much of not enough

Apropå inlägget om vad jag skulle drömma om så stämde det icke, jag tänkte 120-klasser och festivalhäng, istället vaknade jag i ren panik eftersom jag i drömmen var helt säker på att jag där och då skulle bli våldtagen av inte mindre än fyra killar, the fuuuck? Hjärnan, hur är det med dig egentligen?
Sov ungefär 100 gånger så gött inatt och vaknade lagom tidigt av att Giggs höll på att sortera kläder inuti byrån.

Igår red jag i exakt 15 minuter, barbacka ovanpå täcket i skritt. Var i stallet efter jobbet vilket vill säga 19.30, tyckte bara han skulle få komma ur boxen en svängom efter dagen innan dess och det fick han ju.
Kanske ska skriva lite fler ord om helgen? Lördagen "började" på värsta tänkbara sätt, kom ut till Sjövik en bra stund innan jag egentligen skulle ridit, alla träningar var dock inställda pga. en mycket dramatisk olycka, alla tankar till dig Hanna <3
Bestämde mig för att inte utsätta min kräkfärdighet för ridning utan hjälpte Erica bli klar med stallet, få in hästarna och göra iordning för kvällen. Åkte sedan hem en stund utan någon som helst pepp och framför allt ingen aptit vilket leder till nästa del av min lördag. Skulle på 30-årsfirande på kvällen så jag åkte tillbaka till Sjövik, blev full på en öl (cider.) Åkte vidare med Patrik och Emil eftersom E inte ville följa med. Fjortisfyllan var ett faktum. Var hemma klockan 12 och hade då en ganska lång date med toan. Följt av sovning med alla kläder på. Ibland mår man.

Dagen efter mådde jag som jag brukar, blir inte så bakis det är bara det att det känns som alla mina blodkroppar är fulla och studsar runt inom mig. Kittlas överallt så man blir tokig och låter tokigt men det är så.
Kände inte för att ta itu med några av mina inplanerade saker men jag lyckades fan genomföra alla. Träning med Nicke först och främst och som jag redan skrivit gick det så bra det bara kunde. Började med lite småövningar i trav där han hoppade som ett rådjur, typ. Jobbade lite med en linje där vi skulle få in fem tillbaka. Satt som en smäck. Hoppade efter en stund en hel bana med ganska små hinder. Fokus på noggranna vägar och kontroll. Linjen vi värmde upp över skulle nu ridas på fyra språng och det gick lika enkelt det. Fick avsluta lite högre då låg banan på 95-105 och jäveljävel vad enkelt det kan vara ibland. Kändes som om något trimmat han gas och broms eftersom de funkade väldigt bra och allt blev som jag hade tänkt mig.
Efter avslutad stallning var det middag på Öxnehaga, fick lite filmvisning med, dog. Ska inviga med att kolla skräckfilm med mina favoriter Emelie och Amanda tror jag. Umgicks med nyss nämna hela söndagskvällen och kollade på Sinister, den var rätt äcklig på sina ställen men jag vill ha mer, tips någon?
Drömde oss även bort lite, ca. 20 timmar med bil till Leeds. Alltså fatta om vi tre åker och Amanda tar sitt jävla körkort så behöver man bara köra 7 timmar var så är man fucking framme! Lite campingliv på vägen och shopping i Tyskland, YES PLEASE!

Kommentarer
Postat av: Celie

Mastodontinlägg! Sådant gillar vi!

2013-01-29 @ 09:56:08
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0