Sug mig mina drängar

Framme i Söderala :D ska va så jävla ledig det bara går nu alltså! Vi tog ett stopp på gröna lund också, var fett med sol och folk men åkte nästan allt jag ville, alla bergochdalbanor superslänggungan och tilt bland annat :) ska sova nu för bildfunktionen vill ändå inte.. Natti natti mina drängar!

Forget tomorrow

Som sista bilden kändes varenda språng, han var så himla lam, jag var lamare. Kom bra ett par gånger men då skulle han ta ett till/halvt stanna, sen hoppa kråka. Heeelt åt helvete med båda starterna, fulred sista sprången i 110 soprrsporrsporr hållhållhåll typ, så fick han komma nära men med lite kraft kvar då. :( Bajshäst, bajsridning.

cross country course

 Träningen började strax efter 19, här är klockan tio över och jag har åkt av hahahaha. Fick börja med att "rida lite fritt och se er omkring." Det var fem hästar med och alla satte av åt lite olika håll medan jag fick hålla mig på en bockande åttvolt i skritt/pass/takt/trav. Satt kvar och flabbade en stund sen sa Nicke att "nu kommer storbocken hejdå." Stod jämte helt plötsligt, passade på att sätta på gramanen då och då lugnade han sig betydligt. Fick sedan hoppa först vilket nog var tur. För han höll på lite sen med, mest för att han hoppade så runt och sen fortsatte vara rund... 

Vagn

Stenmur

Dike, däcken hoppade vi också men har ingen bild.

En halv pall

En soffbänk
 Båt

Började med att visa och hoppa hindren ett och ett, la på upp till tre åt gången, Nicke skötte sig så utmärkt han bara kunde, inga stopp sålänge han hade fått se sig för först. Fanns en superuppförsbacke efter däcken/diket där jag faktist kunde rida på lite. Avslutade träningen med att få rida en runda själva och det var hur kul som helst, då ingick även banken och lite fler små stockhinder.
Detta är något jag verkligen vill göra om! Funderade först på om jag skulle välja bort kabelrullen nedan, eftersom jag trodde det skulle bli lite konflikt och jag inte är den som ens kan ge mig.

Sista hindret vi fick testa på, bestämde mig tillslut för att det nog skulle gå, han fattade inte vad jag ville första sex-sju gångerna, sen hoppade han och då jättesakta och tveksamt så jag riktigt hamnade efter och drog i munnen. Hehe, till nästa gång ska jag ha försökt hitta ett annat bett så jag slipper graman. Några tips?

But thoughts they change and times they rearrange

Kokat upp följande;
* 750 ml äppelcidervinäger
* Saft från 1 citron
* 1 Kryddpåse Timjan
* 1 halv pressad vitlök

Luktar faaan i köket, fast jag diskat och hällt upp det i en sluten flaska och slängt soporna hahahaha, hoppas alla flygfän tycker lika som jag!

Jockeboi har blivit lika fotofrälst som jag en gång var, jag saknar dig min käresta D80, hoppas den som snodde/hittade dig har the time of hens life med dig!

And when it all goes to hell will you be able to tell me sorry with a straight face?

Fördriver tiden med att läsa snaskensssss blögg, hon är allt en bra snask hon. Brukar underhålla mig med att klicka på random månad i Emelies eller Lisas blogg och läsa lite skit :) För det är skit dom skriver om, precis som jag. Har hittat en medryttare, eller ah, hon som var där sist var med i Torsdags igen, då red jag Enzo och hon Nicke så var vi ute på en liten tur och jag visade hur allt skulle gå till, vart skåpet skulle stå osv! Nu är jag på el jobbo, är ganska färdig, ska bara fylla på lite ciggeluringar kolla toan, smacka på klockan, ja ni vet..
Imorgon eller idag, vilket du vill så rider Elin själv medan jag sover och umgås med den som vill vara social. Kanske skulle ta mig en åktur också och införskaffa broddar tills på Måndag, solkräm till den rosa mulen med. Funderar på att koka ihop eget flugmedel med, det man köper är så förbannat dyrt och funkar ju ändå inte. Det svärmar av flugor runt huvudet och bromsarna biter när man är ute i skogen eller på banana. Haha see what I did there? Utlovar recept och recension isf!
Jag är så jävla rolig så det finns ju ingen hejd påt!
Hoppas ni sover gött i era mjuka varma sängar.
Poss hej!

Moments forever faded

Vet precis vilka bilder jag vill hitta men det gör jag inte, en salig blandning i "mina mottagna filer" underhåller mig istället.
 

I'll be there for you

Hallå ja, fastnat lite i vänner.. En och en halv säsong på.. fyra dagar, när man jobbar och har häst är det rätt bra jobbat va? Eh, sol? Sommar? Bleh..
Skrev en annons om medis, fått fem svar varav vissa mer intressanta än andra, var en och red idag det gick fint så fortsätter på det spåret så får vi se.
Jobbar massor nu fre, lör, sön, ledig måndag sen fem nätter from. tisdag, sen har jag semester en hel vecka sen jobbar jag lite till sen är det fan i mig slutet på augusti och READING, DING, DING!!!!

Maybe tomorrow

Lite väl neggo igår, Måndagar blir alltid stressiga, jobbar nästan jämt kväll då så man kan styra upp den där Hallmibabeställningen heh. Måste ju hinna stall och True blood innan jobb då, annat finns inte på kartan. Lite neggo med för att jag denna sommar inte har någon som hjälper mig med nickelus, ska iväg v. 30 och 34 var tanken men är så surt och lämna honom och bara veta att det blir mockat och matat, ingen rider, ingen klappar knappt.. Funderar på att lägga ut en vädjan om medryttare..
Och apropå tid, lust och pengar, känns som att jag behöver en komponent för att det andra ska komma av sig självt. Men jag har varit ganska flitig detta till trots, trimmat mycket i dressyrsadeln, det svåraste för oss båda är galoppfattningar just nu, huvudet sticker alltid upp och fram tills fattningen är utförd då kommer han tillbaka direkt, men då vinner man ingen dressyrtävling (like we ever would.) Iaf. roligt som verkar stå på schemat är två dagar på vissmålen i början av min semestervecka, 22 juli är det terrängträning, hoppas jag kan ta med Nicke och få vara med på både honom och Filleflurr. Ska bara leta rätt på min säkerhetsväst först.. Sen 23 är dej P&J på mataki då får nog båda gå 110, om det är ok med Maria vill säga.
Idag är det skoning som gäller kl 17 så ska väl svettas lite innan dess.
Finis innan dressyrarbete, skydden är nya och I love them, ska köpa så jag kan ha det runt om!

I wanna scream I love you from the top of my lungs

Hur kan lust, tid och pengar hänga ihop så jävla hårt?
Ett liv utan går inte att tänka sig, men hur orkar man?

Reading Festival 2013

Check!
Bokade flyg och festival igår till det facila priset av 3000 riksdaler, då får vi även checka in en väska á 20 kg. Kostar bara 736 att kunna ta med sig tält, sovsäck, liggunderlag och allt det där som måste checkas in, ryanair, what else? Letade nyss igenom bloggen men det är fan inte mycket skrivet om vår 2012-resa.. Borde skrivit en bok för i år hittar jag inte en enda buss/tågbiljett som går stansted - reading, finns en buss men tvek på om man hinner 12.05 när man landar 11.15.
Skönt att det inte är rock am ring eller något i typ Frankrike, min engelska är ju något jag är stolt löver så vi löser ju det hur som väl där i värsta fall. (Kan noll franska och noll tyska.) Nästa fråga är ju då om man tar denna direktbuss så kommer vi direkt till festivalen och där kan vi inte hämta ut våra oversea tickets så då måste vi åka tillbaka in till stan med all packning? Åh mitt huvud..
Såhär ska det se ut på fall out boy och funeral for a friend för min del!
Inte lika bra som förra året men ska se; BMTH, skrillex och green day (går nog inte att se båda) eminem, blackout, fall out boy, hadouken!, funeral for a friend, shikari sound system. Sen blir det säkert att lyssna in sig på mer och följa med tesse på en del.

RSS 2.0