cross country course

 Träningen började strax efter 19, här är klockan tio över och jag har åkt av hahahaha. Fick börja med att "rida lite fritt och se er omkring." Det var fem hästar med och alla satte av åt lite olika håll medan jag fick hålla mig på en bockande åttvolt i skritt/pass/takt/trav. Satt kvar och flabbade en stund sen sa Nicke att "nu kommer storbocken hejdå." Stod jämte helt plötsligt, passade på att sätta på gramanen då och då lugnade han sig betydligt. Fick sedan hoppa först vilket nog var tur. För han höll på lite sen med, mest för att han hoppade så runt och sen fortsatte vara rund... 

Vagn

Stenmur

Dike, däcken hoppade vi också men har ingen bild.

En halv pall

En soffbänk
 Båt

Började med att visa och hoppa hindren ett och ett, la på upp till tre åt gången, Nicke skötte sig så utmärkt han bara kunde, inga stopp sålänge han hade fått se sig för först. Fanns en superuppförsbacke efter däcken/diket där jag faktist kunde rida på lite. Avslutade träningen med att få rida en runda själva och det var hur kul som helst, då ingick även banken och lite fler små stockhinder.
Detta är något jag verkligen vill göra om! Funderade först på om jag skulle välja bort kabelrullen nedan, eftersom jag trodde det skulle bli lite konflikt och jag inte är den som ens kan ge mig.

Sista hindret vi fick testa på, bestämde mig tillslut för att det nog skulle gå, han fattade inte vad jag ville första sex-sju gångerna, sen hoppade han och då jättesakta och tveksamt så jag riktigt hamnade efter och drog i munnen. Hehe, till nästa gång ska jag ha försökt hitta ett annat bett så jag slipper graman. Några tips?

Kommentarer
Postat av: Linda

Asså Niklas <3
Eyy säg till såfort du kan skicka bildeeeer :DD
Sen vill jag ju komma på besök hos dig nån dag kan ta med fika osv hehee.

2013-07-23 @ 23:15:10
URL: http://thalinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0