Reading Festival 2013

Check!
Bokade flyg och festival igår till det facila priset av 3000 riksdaler, då får vi även checka in en väska á 20 kg. Kostar bara 736 att kunna ta med sig tält, sovsäck, liggunderlag och allt det där som måste checkas in, ryanair, what else? Letade nyss igenom bloggen men det är fan inte mycket skrivet om vår 2012-resa.. Borde skrivit en bok för i år hittar jag inte en enda buss/tågbiljett som går stansted - reading, finns en buss men tvek på om man hinner 12.05 när man landar 11.15.
Skönt att det inte är rock am ring eller något i typ Frankrike, min engelska är ju något jag är stolt löver så vi löser ju det hur som väl där i värsta fall. (Kan noll franska och noll tyska.) Nästa fråga är ju då om man tar denna direktbuss så kommer vi direkt till festivalen och där kan vi inte hämta ut våra oversea tickets så då måste vi åka tillbaka in till stan med all packning? Åh mitt huvud..
Såhär ska det se ut på fall out boy och funeral for a friend för min del!
Inte lika bra som förra året men ska se; BMTH, skrillex och green day (går nog inte att se båda) eminem, blackout, fall out boy, hadouken!, funeral for a friend, shikari sound system. Sen blir det säkert att lyssna in sig på mer och följa med tesse på en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0