Simborgarmärket


Somliga har bättre hållning än andra..
Blubb

Vågar inte simm-simma utan vi kör bara på heldopp sen bottnar vi igen, det är därför jag sitter kvar på.

Kan man le större medan man har en blinning på låret haha?
Älskade älskade vän <3

Man, I feel like mold

Snyggast.se trodde fan jag skulle dö i Måndags och lite igår. Har haft en jättebra festival, eller liksom, lagom, på ålderns höst blir det väl så. Mindre shitfacedness och mindre out of control, inte för att man inte kan ha kul ändå men när det kryllar av malarimyggor med både aids och hepatit c så dödar det liksom stämningen lite. Tror bestämt jag blev drogad dag ett med, för jag kunde fan inte sova hur skön luftmadrassen än var, hur lite kli jag hade av myggbett, hur full eller hur trött jag än var så kom inte sömnen ordentligt en enda gång. På en hel festivalhelg! När jag väl kom hem var jag förbi stallet, sov lite och sen var vi uppe och åt söndagsmiddag hos mor och far. Tänkte sedan sova asgött men icke, låg istället och väntade på en spya som dröjde 13 timmar med att komma, sen kom den med besked, mådde apa hela dagen och jobbade icke, dagen flöt förbi, var i stallet på kvällen och det var det enda jag orkade. Vaknade igår med sprängande huvudvärk och feber, tog mig till stallet i lite mer tid men höll mig ifrån jobb en dag till, att skynda sig eller göra något hastigt var inte att tänka på. Somna tidigt och sova länge har varit melodin men idag känner jag mig lite mer som en männsika, har fått lite städat och diskat här hemma och red faktist en 20-minutare med.
För att inte ha gått på en vecka var han fin, men jag tycker han fallit ur något fruktansvärt och är som en liten tunn sill. Tips mottages tacksamt! Jag har inte ridit varje dag det senaste men jag har ridit grymt varierat, mer än någonsin skulle jag väl våga påstå. Så jag förstår inte varför detta ska komma nu, han har varit kass i magen, men inte så dålig att detta skulle vara resultatet..
Ska försöka jobba honom mer utan mig på och se om ryggen vill komma tillbaka, kanske ge något mer i maten.. skicka träckprov med kanske... Blä, vem orkar, räck upp handen!

River Below


Kan inte se mig mätt på denna bilden alltså, min fina, fina springare vad jag älskar dig!

Idag fick han bara springa av sig i lina uppe på banan, får se hur jag gör imorgon. Är väl klar hos Vickan runt 11 så det blir väl lite tight dära.. Kanske en till longeringsdag och sen en tur med Lisen på Tisdag. Sen kör vi igen när jag kommer hem, hittade pepp idag i Norrahammar på dressyrtävling! Fille var där och visade upp sig. Är själv lite sugen på att sitta fint och springa fint..! Natti natti

Brick by boring brick

Den dära macken tar upp ganska mycket av min tid känns det som just nu alltså. Jobbat söndag, måndag, tisdag, ledig onsdag och jobbat torsdag, fredag, ledig helgen jobb mån, tis, ons igen. Efter jobbet på onsdag vet ni vad som händer va? Annars kan jag illustrera med en bild:

JAAA!!! Såååå jääävla braaaa!!
Nickelus får vila då så hoppas vi att jag hittar inspiration till att rida, måste nog anmäla till tävling för att det ska hända. Mest glider just nu, igår och idag red jag inte alls, var uppe i stallet tidigt för att fodra och släppa ut idag, sen mockade jag lite boxar med eftersom jag får hjälp med det när jag är borta sen. Det får nog bli ridning imorgon och på tisdag, på måndag ska vickan uppdatera mitt ansikte nämligen, är ju inte den som tar med smink till festival direkt hehe. BARA ALKOHOL FÖR HELVETE aaaah vad jag längtar!

2008
2009

2010
2011
2012

Längtar <3


summer paradise


Sen tävlingen i Lördags har det blivit ett trimpass på superbettet och två uteritter, Nicke är som en trögflytande sås påväg från stallet och sen så fort det är hemväg känns det som att man får bära hela hans huvud/hals/nacke med händerna. Hur kan det va så kul att gå hem till stallet igen? Till sin lilla box och sin lilla hage utan friheter?
Måste bero på valnötshjärnan!
Han tycker iaf. fortfarande att det är gött att bada går i utan något som helst prut och dricker/käkar lite vass. Mysigt dagar som denna! Får se om det blir något heldopp innan this is the fuckingfuckelifuck hultsfredet! Var ganska sugen idag kan jag säga, på att bada alltså, hultsfred är jag alltid sugen på!
Jobb 14-22 nu med storhelgstillägg see ya!

You can wear the crown but you're no princess


Rätt nöjd med min sits må jag säga, men hur kan jag se så jävla lång ut när hästen är över 170!?

Mina texter till filmerna var ju sådär givande alltså, men var så trött igår efter att ha vänt på dygn och hållt på. Är VÄLDIGT nöjd med gårdagen. Kom på femte plats i båda klasserna (bland 8 och 13 startande visserligen.)
Är nöjd med att; jag höll en bra galopp och var med honom i varje språng, inga tveksamheter om vart/när han skulle hoppa av. Även om vi kommer nära alla hinder i omhoppningen så lirkar han oss över och jag är med på noterna, så att det trots allt inte ser så tokigt ut som det hade kunnat göra.
Ta bilden i detta inlägg som exempel, vet inte hur många tävlingar sen det var jag litade så mycket på Nixon att jag nästan får man i munnen!
Är missnöjd med; att jag inte red vidare direkt efter tvåan i 100, (tycker framförallt att han bara hade kunnat hoppa av.) Lite missnöjd med att jag inte red kortare vägar i omhoppningen, men han kändes så hattig på något sätt, framåt men ändå lite hal, som att vad som helst kunde hända, så ville vara säker på att han visste vart vi var påväg. Underlaget kändes även lite löst när vi drog på i någon sväng, många faktorer. Men vi säger såhär, nästa gång jag rider omhoppning med Nicke, då ska jag fan satsa!
Lyckas visst alltid skriva en hel bok när jag ska göra ett kort inlägg.. Well, vi säger så då!
Hej jag är gullig, ge mig morot?

Hold your horses steady now

Den roliga sortens bilder;
Klassiska Nicke alla tre haha <3

You are what you love, not who loves you


Mina två finaste skatter <3

Stoooor häst.

Sjunger lite med spöt som mick, man ska inte va så seriös som sagt!

Framhopp

Ettan i 100

Sen kommer visst resten i en salig blandning! Enjoy!

Erkänn att vi e rätt snygga?

Throw the match down into the glitter


Första klassen alltså, kan helt ärligt säga att det nog inte bara är ett halvår sedan vi tävlade, utan ett halvår sen vi hoppade en hel "riktig" bana. Han var fin på framhoppningen, eftersom det var så varm och han inte är i full kondis än sparade jag på krafterna och gick in på banan. Vet inte hur vi tänkte på tvåan någon av oss, hade jag varit snabbare, han mer villig så hade det inte blivit såhär (trodde nästan jag skulle åka av.) Sen trodde jag verkligen att jag skulle få hoppa om det vilket nog märks haha. Tyckte det var konstigt att inte domaren sa "vänta" men antog inte att jag skulle fortsätta rida :S Aja så är det, fram tills dess var det ingen nolla i klassen så jag vart lite sur eftersom jag hade gått in på första plats med fyra fel. Efter mig var det tre ryttare och två av dom nollade så det gjorde ju inte så mycket i slutändan. Tycker att rundan verkligen är super efter tvåan och trean Nicke sa "fast jag vet inte" och jag sa "Jo, fast vi ska" sen gick det ju hur smort som helst! Jättenöjd!  
105, tyckte både tvåan och trean var jättehöga haha, kul att Nicke tom brallibrallar litelite efter tvåan <3 Det blir lite sisådär lite överallt men vi löser ju det faktist! Man ser att jag är lite väl på (nästan) på hinder fyra-fem där det är 6 galoppsprång och jag bara köttar på. Det var roligt iaf. för han drog nästan på lite mellan hinder sen mot hindren slutar han ju dra på och frågar mer mig hur jag vill att vi ska göra det här och jag vet ju inte riktigt eftersom min avståndsbedömning blivit så jävla skadad. Nöjd som jag vet inte vad iaf. ger honom inte valet att stanna och i farten vi håller här river han helst inte heller. Ett par till tävlingar kommer det nog se ut såhär hoppas jag och sedan kommer vi hitta den perfekta takten och de perfekt avstånden mer och mer. Things are looking up, oh finally som sagt innan!

Mycket gött att ha med min käresta Emelie på tävling och att mamma och pappa vär där! Nicke skötte sig bättre än han brukar; stimmade ingenting och hade nog hittat sitt balanssinne igen för han stod helt still i transporten och det bästa av allt var att han var tyst hela dagen, hatar hästar som gnäggar. En miljard plus och pussar i kanten!

RSS 2.0