Man, I feel like mold

Snyggast.se trodde fan jag skulle dö i Måndags och lite igår. Har haft en jättebra festival, eller liksom, lagom, på ålderns höst blir det väl så. Mindre shitfacedness och mindre out of control, inte för att man inte kan ha kul ändå men när det kryllar av malarimyggor med både aids och hepatit c så dödar det liksom stämningen lite. Tror bestämt jag blev drogad dag ett med, för jag kunde fan inte sova hur skön luftmadrassen än var, hur lite kli jag hade av myggbett, hur full eller hur trött jag än var så kom inte sömnen ordentligt en enda gång. På en hel festivalhelg! När jag väl kom hem var jag förbi stallet, sov lite och sen var vi uppe och åt söndagsmiddag hos mor och far. Tänkte sedan sova asgött men icke, låg istället och väntade på en spya som dröjde 13 timmar med att komma, sen kom den med besked, mådde apa hela dagen och jobbade icke, dagen flöt förbi, var i stallet på kvällen och det var det enda jag orkade. Vaknade igår med sprängande huvudvärk och feber, tog mig till stallet i lite mer tid men höll mig ifrån jobb en dag till, att skynda sig eller göra något hastigt var inte att tänka på. Somna tidigt och sova länge har varit melodin men idag känner jag mig lite mer som en männsika, har fått lite städat och diskat här hemma och red faktist en 20-minutare med.
För att inte ha gått på en vecka var han fin, men jag tycker han fallit ur något fruktansvärt och är som en liten tunn sill. Tips mottages tacksamt! Jag har inte ridit varje dag det senaste men jag har ridit grymt varierat, mer än någonsin skulle jag väl våga påstå. Så jag förstår inte varför detta ska komma nu, han har varit kass i magen, men inte så dålig att detta skulle vara resultatet..
Ska försöka jobba honom mer utan mig på och se om ryggen vill komma tillbaka, kanske ge något mer i maten.. skicka träckprov med kanske... Blä, vem orkar, räck upp handen!

Kommentarer
Postat av: Noomie

räckerinteupphanden*

2013-06-24 @ 23:44:18
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0