Throw the match down into the glitter


Första klassen alltså, kan helt ärligt säga att det nog inte bara är ett halvår sedan vi tävlade, utan ett halvår sen vi hoppade en hel "riktig" bana. Han var fin på framhoppningen, eftersom det var så varm och han inte är i full kondis än sparade jag på krafterna och gick in på banan. Vet inte hur vi tänkte på tvåan någon av oss, hade jag varit snabbare, han mer villig så hade det inte blivit såhär (trodde nästan jag skulle åka av.) Sen trodde jag verkligen att jag skulle få hoppa om det vilket nog märks haha. Tyckte det var konstigt att inte domaren sa "vänta" men antog inte att jag skulle fortsätta rida :S Aja så är det, fram tills dess var det ingen nolla i klassen så jag vart lite sur eftersom jag hade gått in på första plats med fyra fel. Efter mig var det tre ryttare och två av dom nollade så det gjorde ju inte så mycket i slutändan. Tycker att rundan verkligen är super efter tvåan och trean Nicke sa "fast jag vet inte" och jag sa "Jo, fast vi ska" sen gick det ju hur smort som helst! Jättenöjd!  
105, tyckte både tvåan och trean var jättehöga haha, kul att Nicke tom brallibrallar litelite efter tvåan <3 Det blir lite sisådär lite överallt men vi löser ju det faktist! Man ser att jag är lite väl på (nästan) på hinder fyra-fem där det är 6 galoppsprång och jag bara köttar på. Det var roligt iaf. för han drog nästan på lite mellan hinder sen mot hindren slutar han ju dra på och frågar mer mig hur jag vill att vi ska göra det här och jag vet ju inte riktigt eftersom min avståndsbedömning blivit så jävla skadad. Nöjd som jag vet inte vad iaf. ger honom inte valet att stanna och i farten vi håller här river han helst inte heller. Ett par till tävlingar kommer det nog se ut såhär hoppas jag och sedan kommer vi hitta den perfekta takten och de perfekt avstånden mer och mer. Things are looking up, oh finally som sagt innan!

Mycket gött att ha med min käresta Emelie på tävling och att mamma och pappa vär där! Nicke skötte sig bättre än han brukar; stimmade ingenting och hade nog hittat sitt balanssinne igen för han stod helt still i transporten och det bästa av allt var att han var tyst hela dagen, hatar hästar som gnäggar. En miljard plus och pussar i kanten!

Kommentarer
Postat av: Celie

Good fuckin' job! Ser ju ut som ett helt nytt ekipage! Mycket mer tryck, hoppar (oftast) av mer än en centimeter ifrån hindret och även om det inte blir perfekt varje språng så rider du framåt mot distansen istället för att mesa! Hatten av.

2013-06-03 @ 21:04:14
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0