Backseat Serenade

The value of this moment lives in metaphors.

Svårt att hålla låda här när man knappt gör något mer om dagarna än jobbar, i Torsdags red Linda på Nicke. Hon dök upp lagom till en liten hopplektion för Erica och sa att jag skulle säga till om jag behövde hjälp någongång. Svaret blev nu. Haha, gick fint för dom iaf. han är ju inte enklast att bara sitta upp på och köra men dom löste det bra.
Igår hade vi inventering på jobbet, sen skulle jag hinna med massage och lite fest på kvällen. Fixade stallet och putsade lite. Tvättade bilen och sen drog jag och J till mirakelkvinnan för massage.

Gött! Var lagom seg efter två timmars misshandel och hade räknat choklad i fem timmar, så jag bestämde mig för att ta bilen och köra kvällen till ära, hade riktigt trevligt, som alltid med Lisen och tillhörande bihang.
Var hemma nångång runt tre, vaknade idag, kollade telefonen = "Hej Emma, J är fortfarande sjuk och H likaså. Den bästa lösningen (och kanske enda) hade varit om du kunde köra dina nätter nu, fyra eller fem får vi se, går det?" Från el chefo, bara att somna om en stund till och ladda för nattajobb mao. Var förbi stallet, gjorde det viktigaste och sen sov jag framför hockeyn där HV tog tre goa poäng, vill typ inte kolla på Tisdag, olidlig spänning fan! Men det räcker med ett endaste litet poäng för att vi ska komma tvåa i serien.
Blä nu behöver jag åka om en halvtimme, vill inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0