I promise if you're with me say the word and we'll find a way

Mm, det var ju det där med att jag skulle rida ut, borde verkligen gjort det idag eftersom jag trimmade honom trött igår men vem orkar det? Haha så jävla lat! Är bakis och har ont i mina oexisterande bugg-muskler, ja ni läste rätt jag dansade bugg igår, jag och Lisa hade inte mycket till val igårkväll men herregud vad vi skrattade. Hon är bra hon. Om hon nu verkligen var man skulle jag nog vart lite kär i henne, period.
Får se till att trimma imorgon igen och sen fan rida ut i tre dagar! Tror ni jag kan hålla det? Red med graman igår, längesen jag red med det annat än ute, den gjorde sitt iaf. red övergångar, bommar, övergångar, mycket galopp och övergångar. Det gick braaa och han blev tom. svett. Idag fick han ta av sig sitt undertäcke och jag håller tummarna för att våren slår till på fullt allvar snart! Han vilade idag medan jag mockade några boxar och plockade in ett par hästar. Nu väntar lite matlaging alá Jamie Oliver och sen ska jag nog sova lite till inför nattajobb, min stallbokenkalender har grundlurat mig eftersom det står att klockan ställs om inatt och jag då skulle jobbat 8 timmar istället för 9 men igår när klockan skulle slå två slå slog den istället tre, fatta besvikelsen. Lever på storhelgstillägg som kommer lagom till GHS. Det känns okej.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej
Fick idén att googla min gamla häst Carisma och hamnade här!
Vad roligt att se att hon haft ett bra liv.
Jag var den förste ägaren efter uppfödaren och ägde henne fram till 1996 tror jag det var. Sålde henne till Småland i samma veva som våra tvillingar föddes.
Vet du hur hon har det idag?

2013-04-01 @ 10:59:02
Postat av: Emma

Gud vad roligt! Jag har fått för mig att henne jag köpte henne av var första ägaren men så kanske inte fallet var då? Hon hette Johanna och hade Carisma på Anebyortens ridskola i Småland. Jag köpte henne 2002 och hade henne nog till 2006, sommaren 2010 köpte jag tillbaka henne av de som köpt henne av mig och gjorde en betäckning trots att hon var 19 år, det fick bära eller brista men tyvärr blev det inget och hon såldes vidare av mig till en tjej som ganska snabbt bestämde sig för att hon inte passade ihop med henne, då köpte dom som haft henne efter mig tillbaka henne så där är hon idag, i ett litet utestall med två hästkompisar i Ulricehamn. Vill jättegärna höra mer från dig, du kan mejla på xoffbeat@hotmail.com om du vill! MVH Emma

2013-04-01 @ 15:05:16
URL: http://xoffbeat.blogg.se/
Postat av: Emma

Här är ett mycket utförligt inlägg om du inte redan snokat rätt på det; http://xoffbeat.blogg.se/2012/january/wondering.html#comment

2013-04-01 @ 15:10:20
URL: http://xoffbeat.blogg.se/
Postat av: Lisen

Du är bäääzzzzt ! puss!!!

2013-04-01 @ 18:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0