Flurren

Höhö, det var jag som fick övertyga Fille om att lita på mig kan man säga, inte tvärt om! Ett stopp i första och två i andra, är det så man säger "nolla på hinder" han rev ju inte. Lite lätt handbroms i på framhoppningen och uppe på banan var den fan väl åtdragen, en meter klassen gick nästan ändå men kombinationen var oxer till räcke ur sväng så där tog det stopp, sen hoppade han den och tog tre galoppsprång istället för två (lol.) Lånade till mig ett spö inför 110 fick lite mer fart under fötterna men här kom ett bestämt stopp redan på tvåan, sen hittade vi lite flyt men när han sedan mot sexan tvekade så orkade inte mina ben övertala.
Men jääävel i havet vad han hoppar mycket, så skön! Ska få honom att ta i lite mindre över och greppa mer mark i högre fart imellan hindren, så kommer det bli jättebra, "höjden" är ju inget problem iaf.
Alla bilder är från 110-klassen, jag lovar. Noomie ska ladda upp filmer när tid finns :)
Det var såå roligt att komma ut igen, två år sen för Fille, ett halvår för mig. Kändes så gött att dra på sig outfiten och träffa massa tävlingsfolk man egentligen inte känner så värst väl utan bara träffar gång på gång på tävling tills man "känner" varandra..

Kommentarer
Postat av: Celie

Fan vad nära det är att han river, hela tiden. hehehehehe.

Snygga bilder, synd på handbromsen. Det löser sig säkert med lite rutin! Dock sjukt att den där stora hästen kan lyckas ta tre galoppsprång i en kombination... Crazy world!

2013-05-12 @ 20:23:22
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Noomie Sundell

:D

2013-05-12 @ 21:23:44
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0