I've had it with this snakes on this motherfucking horse

Det är allt en konst att nysa med snus ska ni veta! Natten flyter på i sakta mak, dags att börja jäsa lite bulls och breads snarre. Red lite idag och iförrgår, känns inte som någon dröm precis, funderar på att klä på graman på fredag och bara ge mig ut i skogen och skritta någon timme. Känns som att allt kan kvitta just nu. Tror han har ringorm, också, alltså inte bara det där vid magen, utan åkt på riktig ringorm med när ändå immunförsvaret var nere för räkning och en häst på lösdriften har det så flög det en liten, liten spor och satte sig ovanför ögat på Nickelusen. Imorgon blir det bara mock och puss för att sedan ta en snabbdusch hemma i virkon och sedan åka mot Fillson. Har satt ihop ett träns till honom (som också duschat i virkon) med nya blingpannbandet och pullarnosgrimma, hoppas det passar! Ska nog bestämma mig för att rida ute varannan dag med Nicke istället för att bara galoppera av i ridhuset kan man ju skritta ut, tror det ger mer åt oss båda i slutändan. Vill inte rida honom svettig med tanke på dom lustiga hårlösa områdena.
Veterinären var uppe igår och slängde ett öga (fult uttryck) på Nicke, han trodde inte att det vid sadelgjorden var ringorm men han kunde inte svära på det. Det han har i ansiktet kunde mycket väl vara det, han tyckte jag skulle virkona det mesta typ. Inte något jobbigt eller tråkigt ju :) Funderar på vad jag ska göra med täcken jag använt under pågående "infektion" räcker det att bara tvätta eller får han det nästa år igen när vintertäcket åker på?
Klickade hem den V-ringade Seboströjan innan jag åkte till jobbet. Hoppas den kommer innan lördag nästa vecka och att stl. M är alldeles perfekt!

Kommentarer
Postat av: emelie

Hoppas att det inte är motherfucking snakes.
Skulle tvätta hela täcket med virkon alt elda upp. (Som vi gjorde med lus täckerna)

Hoppas fille bjuder på en riktigt fin ridtur :) när Ska du vara där? Vill kolla på killingar!!

2013-05-02 @ 07:27:21
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Noomie Sundell

Men neeej! Vilken jävla otur rent ut sagt, fyfaan... Han får krya på sig!

2013-05-02 @ 13:07:11
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Celie

Åh, älska ringorm... Virkona ALLT, dagens tips. Är cp-jobbigt att bli av med och när vi hade det i stallet gick det på vissa av människorna också. Mys!

2013-05-03 @ 08:53:22
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0