Paint you wings

Kan nog vänja mig vid det här med att vara ledig alltså.. Har bara jobbat två dagar på över en vecka nu. Fick dock några timmar igår då vi (jag och kollegorna) var på "Reitan roadshow" började på filmstaden där vi fick lyssna i några timmar och sedan bjöds det på burgers och öl. Det var ju gött en måndag, ledig idag så vi satt på olearys från 17 till 01, inte dåligt för att (igen) vara måndag haha. Trevligt var det iaf! Nu är det ju bara att ladda upp inför att gå på natt på lördagkväll. Även om jag jobbar lite just nu så får jag nio nätter denna månad så det blir förhoppningsvis lite mer och leva på då än vad det blir nu på fredag hehehehehehe..
Måste hämta ut Seboströjan dirr när jag får lön, sen är det skoning och bilförsäkring, utöver det vanliga, fett! Har iaf. anmält till tävling så det känns ju kul! Det blir 100 och 105 i Forserum den 1 juni med Nicke, jobbar på att Maria ska köra dit Flurrie så kan han gå 105, 110.
Längtar efter att snygga till oss lite, även om jag igår klippte fram en ny häst bara genom att frisera lite, han har ju inte mycke till nacke men den blir ju inte mer av lång stripig man direkt! Idag red jag väl det hårdaste passet hittills, började med att rida över evighetsbommar på rakt och böjt spår, gick absolut inte perfekt men det mjukade upp häst något enormt! Hoppade igenom en mycket tight studs och sen höjde jag upp två hinder på åttvolt. Det kändes mest ringrostigt men vad fan, har lagt ner det här med att va seriös och att allt ska bli perfekt, jag vill ha roligt, fuck you. Sänker man kraven på sig själv blir det ju grymt mycket lättare att ha roligt och har man roligt så går det oftast bättre. Har massa inspiration och lust just nu, det går dock ut över allt annat som finns i mitt liv men det hoppas jag är okej!

Kommentarer
Postat av: Josäfin Andersson

damn va ball färg din häst har :D

2013-05-24 @ 16:45:11
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0