Whatever turns you on


Bild från imorse, trimmade kvällen innan, åkte till jobbet som vanligt, till stall igen imorse, morgonfodra, mocka fixa mat, rida igen, släppa ut alla, sen sova. Heheheheeeh.. Laddad inför sista natten om 45 min? Nej inte så, men sen fan är det över för denna gången! Blir stallet imonbitti med, då kommer Rolf kl tio och skor, behövs verkligen nu! Tänkte typ putsa och fixa medan jag väntar, slutar ju sju så vet inte riktigt vad jag ska hitte på i stallet. Nicke vilar för att sedan trimmas på fredag och tävla på lördag.
Dagens pass så var han så jävlajävelfin! Ställde upp övningen ni ser på bild (galoppbom, studs, studs, två galoppsprång oxer) och galoppbom, räcke, galoppbom. Har ju vanligtvis ganska svårt för bommar och avstånd i regel, hoppade dock samma med Fille i Måndags och han ger en lite självförtroende och även "det gör inget om det blir lite fel, det går ändå." Idag tog Nicke gladeligen för sig över båda övningarna och skötte sig allmänt kalasbra. Behövde inte sitta av och plocka bommar utan bara sitta av för att höja :)
I serien blev det till en början lite långt fram till oxern, vilket ju var bra för vi båda behöver veta att det går ändå. När jag sedan höjde upp till 100-110 flyttade jag ihop det lite för att det skulle kännas enkelt och han skulle slippa sträcka på sig så pass. Kan nog säga att detta var ett av de bästa hoppassen jag gjort när man vart helt själv utan någon som helst hjälp och samma gäller för Fille i Tisdags även om han var lite väl het och stark.

Vaknade vid halv fem idag efter sex timmars sömn och låg sedan på soffan ett tag, umgåtts med Emelie, taggat hultis och pussats med Jocke och nu är det som sagt dags igen. Så pepp på helgen och dagarna framöver, ja egentligen taggad på allt fram till Hultsfred! Sommar, jag älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0