Crisis

Förresten så red jag i den här sadeln igår när jag var ute i skogen. Ni kanske kommer ihåg att jag fick veta att jag borde byta ut min dressyrsadel. Har fått låna denna av en bekant som ska sälja den, Sadelkvinnan kommer och kollar den imorgon och har med sig lite fler sadlar då. Tur att jag är gjord av pengar!
Tyckte den låg okej man jag kan inte sånt, det erkänner jag. Att rida i tyckte jag kändes bra men inte lika dressyrig som min gamla, kanske inte lika djup sits eller mycket stöd, jag vet inte. Vi får se vad morgondagen bjur på helt enkelt.
Idag fick det bli uteritt med, det håller på att sättas staket runt ridbanan så det är liksom inget alternativ. Hoppas dom är klara imorgon så jag kan rida när hon är där. Gick iaf. fint idag, tänkte bara jogga och skritta men det blev en del galopp med.
Han är rätt ful på bakbenen, vet inte riktigt vad han gjort men i förra veckan rev hästarna staketet mellan sig så dom gick alla nio i samma hage, så han har väl trampat på sig själv lite mer än vanligt bara, det var därför jag tänkte ta det lugnt, men sen sket jag i det och galopperade på ganska friskt. Han höll tempo utan att jag behövde tjata och han höll inte på att hoppa runt alls, skönt tycker jag. Gillar inte hans oförutsedda balansövningar när marken är stenhård att landa på.
Idag red jag en ny väg och då var han lika taggad från stallet som hem till stallet, annars kan han ha lite tendens till att helst vilja gå hem, (han visar det bara genom att sakta in ännu mer än vanligt Nicke-tempo och åla lite mellan hjälperna. Alltså inga jättedumheter.) Men idag visade han inga sådana tankar, lite knäppt när han är på outforskad mark..
Man skulle haft en redig terränghäst att kötta över det här med!
Var på Granngården innan stallet och köpte fodersalt och en ny grimma, tänkte att jag skulle ta på han ett tjockare täcke med och hittade detta som jag fick av Sofie för det var för stort för hennes, vadå välmatchat utan att ens tänkt på det? Var helhals med till, men alltså, kan någon häst tycka att det är skönt, ser ut som en packad sill ju..?

Kommentarer
Postat av: emelie

jätteskönt med hals ju <3
om jag hade haft rocket i det stallet när jag va 16bast hade vi lätt hoppat det där bordet, va alltid sugen att hoppa det när jag red Aska i hennes snabbaste galopp där;)

2013-11-26 @ 22:28:36
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0