Dead set on a getaway

Galet skönt att få stanna hemma när klockan går mot halv tio. Nätterna har ändå gått fortare och smärtfriare än vanligt vilket såklart är skönt! Skönt är även att jag har långledigt tills på tisdag.
Idag gick jag upp vid ett, hoppade för Linda vilket gick bra men det blir lite svårt på sladdrigt underlag och liten bana när man ska få in linjer på 16,5 och 21 meter. På medellinjen hade vi räcke - oxer 16,5 meter och en båge räcke - räcke på ena långsidan med 21 m. Själva svårigheten blev ju egentligen att vända upp på medllinjen eftersom hindren kom så snabbt ur sväng, bra övning men blev väl rätt hälften och fel resten hehe. Var även millimeter från att åka av när jag tänkte höger efter och Nicke vänster. Var helt säker på att jag skulle åka faktist men vi räddade upp det på något sätt.
Kändes ändå bra inför Söndag iaf, jag kunde bestämma alla gånger utom en om det skulle bli fyra eller fem språng, bågen blev fem efter de första två försöken då det blev ett för mycket. Men får jag in rätt under omständigheterna hemma så lär det ju gå fint i stort ridhus på fibersand, ellerhur?
Efter stallet tittade jag in hos Vickan så nu syns mitt ansikte igen, färgat bryn och fransar samt vaxat och plockat. Sen åkte jag till Charlies och hämtade skären, efter lite dividerande fick jag betala halva priset. Slipkillen hade sagt att det syntes på skären att de var mer använda än vad jag påstod, mitt argument mot var väl att han då inte slipat dom alls sist för jag står ju inte och ljuger om att jag klippt 2 hästar när det egentligen är 10!!
Hoppas fan dom håller till mer än en häst nu. Köpte till sist mat på Liban Deli och avnjöt själv i soffan sen har jag mest slöat, ska försöka sova nu, imorgon står klippning på schemat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0