Litter

Halm, ja vad ska jag säga? I LOVE IT! Förr mockade jag 25-45 minuter, varje dag. Snittade väl en halvtimme när han stod i den lilla boxen. Ikväll hade jag insläpp i stallet, mockade, fixade fyra höpåsar, två hinkar, spolade Nickes ben, släppte in alla hästar, sopade, hängde fram nattpåsar och morgonhinkar till alla hästar. Tog 40 minuter tills att jag satt i bilen igen och jag skyndade mig inte ens.
Tänkte mig dock ta en ordentlig mock någondag i nästa vecka, ta ut det mesta ovanpå bädden för nu är det lite för blandat för min smak. Men det är såå skönt, det blir liksom godkänt på tre minuter och fint på fem.
Imorgon tänkte jag mig en skrittrunda och lite persedelvård (lol @ ordet) får se när jag vaknar, har aldrig ridit Nicke med pannlampa och tror knappt jag vill testa.
Tisdag bjuder på uteritt +börja klippa?
Onsdag trimma +klipp?
Torsdag hoppträning
Fredag vila/skrittas
Lördag trimma
Söndag 100, 110 JFK
Frågetecken efter klipp eftersom skären är iväg på ny slipning, tors/fre kan bli tvärt om, beror på Linda :)

Trodde klockan var 21 inte 20, hur skönt?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Är så himla dålig på att ta tag i kommentarerna, men nu gör jag ett nytt försök, haha!

Jag rider ju inte med sporrar, men det hade ju varit något att ha sporre på vänsterskänkeln men inte höger ;) Kanske hade hjälpt? Hahaha! Btw, så hade de besiktning på hela faderullan. Är ju även besiktning för oss på söndag. Inte i 100 men i 110. -.-' Gillar inte besiktningar för jag brukar h skydden på redan hemma, men hästen måste vara naken då... Sen fungerar inte gasen så bra från marken, så det är jobbigt att besikta mitt åk :P

Dessa rivjärnsplattor - tror du de passar även i ekonomi-plaststigbyglar? Vore ju värt att testa isf :)

Jajusteja, det sa dem ju! Att Penny stod på Vissmålen. :) Du har ju inte sett min Pärla live, men visst är de lika? (utsidan iaf?) :)

Hahah, alltså efter fyran till femman fanns det tre olika alternativa vägar (var en A:0 bedömning ^^), men jag glömde vägen efter fyran så missade att gå delvis innanför som jag hade tänkt egentligen, så därför blev det hela vägen runt.
Ja, visst är det så! Men om jag får välja så föredrar jag nog ändå "slit, slit, slit, håll till hindret" än "full gas, noll broms". Så ska försöka minnas att bromsa lite i Jfk på söndag (längtar som tusan dit!)
Tyvärr är ju ridhuset väldigt litet men just vad gäller banbyggandet så tycker jag faktiskt att det brukar vara bra/kul byggt. Visst, han tar i ibland Harri men sen har han ju erfarenhet från bl a Globen-bygge så det kanske är lockande att ta i från tårna även i mindre svåra klasser? :P Med Aleccis kände jag svårigheterna på ett helt annat sätt än jag gör med Pärla (inte så konstigt, nepp :P) Men förstår att du väljer bort dem. Eftersom jag har typ 5 min dit så känns det som jag vill passa på att tävla när det ändå är så nära. Men ja, man bör vara rätt skicklig/tränad för uppgiften (vilket inte jag eller hästen är) för att ta sig runt hans banor när han är på det humöret.
Hon går på gummipelham - den billiga varianten med rätt tjock gummidel, men det är det bettet som jag kan rida henne bäst på. Har ju stora problem med att kommunicera med henne på ex tränsbett tyvärr.

2013-11-04 @ 15:43:32
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0