Love like winter

Känner mig sjukt duktig faktist! Ridit ut två dagar i rad, fast jag imorse bestämde mig för att Hart of Dixie var viktigare än en uteritt och att jag skulle longa i mörker istället. (Om jag kollar på mina serier på morgonen efter jobbet så måste jag såklart sova lite längre fram på dagen.) Vaknade 14.47 idag och klockan stod på 15, bra där! Hatar att vakna helt outvilad av att klockan ringer mitt i djupsömnen eller när man vaknar runt 13 av att man mååååste kissa och sen kan man knappt somna om.
Iaf. igår red jag iväg när det började skymma så det blev väl bara 20 minuter, red i skogen och tänkte ta en runda jag vet att jag red med Clifford, kändes rätt tills jag kom till "naturreservat, ridning förbjuden" hehe, vände där och travade lite på grusvägen hem, bara för att kolla att han var fräsch efter lördagens bravader vilket han var.
Idag kom vi iväg lite tidigare och höll lite mer fart på det hela, badade hovarna och galopperade på i en ganska bra men för blöt uppförsbacke. Tog iaf. den två gånger och släppte på så mycket jag vågade sett till underlaget då. Kom några bockförsök men fick fram honom rätt ordentligt, men oj vad jag längtar efter att Camilla ska visa mig några bra flågaloppbackar!
Startlistorna har kommit till JFK jag är supertaggad, mycket starter så jag hoppas han står nöjd i Marias transport. Ska ta med mycket mat och pappa, mamma blev supernervös sist när Nicke höll på, så får bara åka på villkoret att pappa är med oss. Har inte haft med förälder till tävling sen jag tog körkort utan de har bara kommit och kollat liksom väl där. Kuuuul!
Målet är att rida utan stopp och på rätt antal galoppsprång, hoppas på att han är lika framme och villig som sist vi var där. Då får man såå mycket gratis!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hehe, kan inte lova några fantastiska backar, men galoppvänliga vägar ska jag väl kunna visa;) Får lite prestationsångest när alla säger att jag kan så mkt vägar...

Svar: äsch det duger säkert till oss :)
Offbeat

2013-11-05 @ 20:56:06
URL: http://cammies.webblogg.se
Postat av: emelie

Camilla kan mycket vägar. Jag med men orksr inte springa i nickes tempo hehehehehehehehehehe

2013-11-05 @ 21:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0