One hundred suns

Dagens hoppning för Linda, varenda bom och vartenda hinderstöd framsläpat, men bra gick det så det var värt det! Lydnadsövning närmst, travbommar följt av galoppbom, räcke, galoppbom. Hoppades från båda håll med antingen avsaktning eller fattning då. Ska göras fler gånger!
Sen en serie med cavaletti 2,5 m till litet räcke 5,5 m till oxer 6 m till räcke. Uppvärmningen gick ut på att få igång honom där det fortfarande är långt kvar, eftersom det är mig och nicke det handlar om.. Hoppningen gick bra även om det tog ett tag innan lydnaden satt där den skulle. Serien gick fint alla gånger och jag fick rida med ordentligt tryck in och gärna stort så han får komma nära men med fart och börja trycka ifrån lite och inte bara segla över som något stort och slött. Kändes bra iaf. hoppas vi hinner en gång till innan JFK för detta var ruuligt!
Igår blev det inte uteritt som tänkt för hör och häpna, Jocke ville följa med till stallet! Red istället ganska likt dagen innan dess, programfokus och försökte böja hela kröppa. Imorgon blir det programslipning inför Lördag och Elin följer med så bilder utlovas. Nattinatti på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0