So what?

Usch, Nicke har gått varannan dag sen jag kom hem från England.. Jag har dock flera anledningar att skylla ifrån mig mitt dåliga samvete på:
- Min bil står avställd utanför verkstan, måste därför låna Jockes eller mammas. Ska jag ha Jockes bil under dagen väcker han mig runt 6.20 så kör jag honom till jobbet = trött Emma hela dagen eftersom jag inte kan gå och lägga mig i tid.
- Jobb, går åt mycket mer tid och planering utan bil att smidigt ta sig i till jobbet.
- Snö
- Ingen lust
- Det sätts staket på ridbanan
- Tjocka bakben på häst

Kul va!? Jobbade igårkväll och innan dess hade jag hunnit med en uteritt med åtminstone en ganska ordentlig galopp. Blåste iskalla vindar och om han inte hade varit en sån klump hade vi nog blåst iväg, sjukt härligt! På jobbet hann jag iaf. med att hantera och planera mina sista starter för i år. Anmälde till P&J nu på söndag, bara 110. Ev. blir det en omstart i 110 beroende på känsla. Förmodligen borde jag dock rida 110 två gånger hur det än går. Sen bytte jag 115-klassen den 8 december till 100. Funderar på att bara rida 100-klassen eftersom jag jobbat första natten och kommer vara slut i hjärnan, men vill ändå ha en bra sista tävlingsstart med oss.. Svårt, innan hade det varit lättare eftersom allt detta sker på JFK och jag hade tio minuter dit från sjövik nu, upp mot en halvtimme. Heheh, tänk på dom i typ.. Kiruna då.. Förlåt..
Fick ett inbjudnings-sms igår med till PJ på Toveryd, kanske ska kötta 90-100 och 110-120 där? Det blir isf. iväg och åka samt hoppa tre helger i rad men sen kommer det ju en ganska lugn vinter, kommer nog köra som jag gjorde förra året om/när lusten tryter, rida två dagar vila en.

Kommentarer
Postat av: emelie

när är det p&j i toveryd?

Svar: 15/11 men det är bara för speciellt inbjudna ;)
Offbeat

2013-11-26 @ 16:41:18
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0