The red flag waving never meant the same

Usch vad jag inte hade lust att rida idag heller, (igår blev det ett longeringspass där han faktist kom igång jättefint.) Började dagen med att köra Jocke till jobbet till kl sju. Min älskling har börjat gå dåligt igen så han står på verksan. Åkte hem och kollade serier sen skulle jag sova till 9.45 vaknar 12.05, redan där är ju dagen förstörd. Men upp till stallet och luncha, sen tog jag tag i att få boxen ren inför min stundande resa. Tog ut allt utom det understa av bädden, tyvärr så upptäckte jag att mer än vad jag trott av min halmbal var blöt. Fick iaf in sex kärror nästan torr halm och fyller på lite till imorgon. Bara detta tog ju iaf. nån timme, mest för att jag fick sortera blöt/användbar halm..
Bestämde mig för att ta mig i kragen och rida lite iaf. Red bort mot riddersberg men tog vänster på grusvägen istället, för att utforska lite, rullade på i både trav och galopp och han studsade lite. Hittade en bra backe med, men en fotgängare förstörde min tänkta spurt, kan ju inte rida förbi någon i full kareta med en häst som gärna hittar på ursäkter. Well, han skötte sig iaf. får se när det kan bli en lite mer ordentlig uteritt. Känns som man aldrig har tiden, var ute i 35 minuter ca. och hade ju som sagt ingen lust alls egentligen.
Imorgon blir det lite trim, mest för Emelies skull för hon ska rida nu när jag är borta. Blir nog inte fler uppdateringar förrän jag kommer hem.
London 15-19 nov
Hockey i gbg 20 nov
Jobb 21 nov
Ullared 22 nov
Heja, heja, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0