Do you know you're unlike any other?

Tröttaste tjejen alltså. Idag ringde Rune 10.03 och berättade att jag började för tre minuter sen :( Blev ingen kall höstuteritt i ottan idag inte! Jobb 10.30-19, sen en sväng i stallet, gjorde bara det jag behövde samt lindade. Tror inte lilla boxen och all hård ridning det senaste uppskattas riktigt.. Har iaf. planerat in vila efter tävlingen på söndag, fem dagar blir det minst. Sen kommer det säkert blir att jag ställer av honom (synd att det inte är en bil så man kunde göra just det, bara ta paus i 1,5 månad) helt i vinter en tid.
Han har dressyrat så mycket att han byggt en ny muskel, front riser-padden behövs inte längre under dressysadeln och hoppsadeln skjuter han numera bak så den inte alls ligger roligt. Får se vad jag ska göra åt det.
Nu närmst ska jag sova och önska att jag kunde snabbspola förbi knullbulledagen imorgon. Slutar iaf. 14 så men hinner med något annat, då ska jag hämta skären och något mer tänkte jag, fast det har jag glömt nu eftersom min hjärna inte verkar fungera alls på sistone så är jag inte förvånad.
Behöver den massage nu tack.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Sv: Varför inte kavaj? :P Jag tävlade inte med det förr för att det kändes lite "ovärt" då vi bara startade klubb och avd B :) Men sen när man börjar ha kavaj igen känns det lite fint sådär ;) Nej men typ uppklätt och det är ju lite roligt. Klart du ska ha kavajen igen! När är er nästa hopptävling?

Ja, vi behöver bromsas upp lite inomhus och ja, jag tror också det kan bli dags för 120 till nästa utomhussäsong! Tycker du ska ha samma mål, fast träna upp gasen istället för bromsen. :P

Nej, den 20de blir det ingen P&J. Ska ta med Pärlahäst på fjordföreningens KM den dagen :)

Svar: Köpte en så fin tävlingströja så jag har använt den hittills i år, blir det någon mer hoppning ska jag ta kavaj! Har bara PJ inplanerad den 20 och dressyr den 27 :)
Offbeat

2013-10-04 @ 15:05:21
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0