For the taking

Har inte så mycket att skriva om nu när jag slavar nattajobb och Nicke vilar, längtar massor till dressyren den 27, mycket mer än PJn nästa söndag hehe. Hoppningen har ju länge vart lite skräckblandad förtjusning för min del, just på Nicke då. Har vi en bra dag där han vill och jag har bestämt mig är det bara kul och lätt, men de där dagarna då han är lite för tillbaka och jag låter honom vara det blir allt svårt och högt. Alltså finns det ingen riktig känsla där för hur det ska gå, kännas eller vara..
Blir iaf. både 100 och 110 den 20 på JFK, eftersom det ändå inte fanns 115 när de väl är tävling där utan blir 100, 110 då med. Blir säkert bra, ska rida mycket, mycket fram och snyggt och bäst. Så då var det bestämt :)
Inför den 27 är förhoppningarna mycket stora, på TDB kan man ju checka in sina motståndare numera vilket är precis vad jag har gjort, är bara 5 anmälda till LB:0 och chanserna för våran del finns. Mer än så låter jag vara osagt. Han kanske dör helt igen, men kanske inte, har ändå en LB på över 65% med oss nu ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0