Moving on

Sa ju att jag skulle rida bra idag, och Nicke hade en grymt bra dag, så roligt då! Var i stallet tidigt för att bli färdig med allt. Klippte manen och mockade boxen millimeternoga. Åkte mot JFK framåt 11 vilket visade sig vara i väl god tid, men inte så kul att stå i stallet och uggla när det hällregnar och bara vänta på klockan heller. Är ju den tävlingsplats jag haft på närmst håll, tar bara 10 min dit. jag red väl först framåt kl 14.
Tur att man har en häst som står snällt i transporten (sålänge den står still vill säga.) Iaf. kände jag redan när jag red fram att det skulle gå bra idag, dock vågade jag inte riktigt lita på känslan. Han bockade/kastade nästan av mig ett antal gånger och var såå fin och enkel på hinder. Hoppade bara sex språng på framhoppningen, sammanlagt med det lilla inräknat. Så bra var det!
Nere på banan tyckte jag att det var högt redan i en meter, på PJ blir det ju oftast att ALLA hinder ligger på exakt den höjd man har anmält sig till. Så är det aldrig på tävling. Det var en lång och jätterolig bana med tio språng. Det fanns två kortare men böjda linjer där det var 6 språng på båda. Satte båda fläckfritt i en metern och han hoppade allt, tog varenda läge utan minsta prut. Älskade underbara!

Kollade på lite ekipage i 100, medan vi väntade på 110, såg att många hade problem med hinder nummer fyra och tänkte att den kommer ju bli jättehög sen i 110 och ja ni vet, hjänspöken. Bestämde då att jag rider på sju så jag säkert känner var jag har honom. Dock var jag inte tillräckligt bestämd och fick väl 6,5 och därav ett stopp. Så onödigt att jag börjar tänka så!! Tyckte oxrarna var riktigt feta i denna klass men vad enkelt vi gjorde det! Sista hindret såg ut att vara närmare 125 tyckte jag..

Är grymt nöjd med vår insats idag får jag lov att säga! Tackar Elin för stöd, filmer och hjälp idag :D
Efter avslutade ritter för våran del kollade vi när Jennie debuterade 130, duktig tjej! Styrde sedan mot Tenhult, Nicke vinglade, hoppade och galopperade i transporten, visst att han brukar ha dålig balans, men att börja hoppa runt så hela transporten kränger i nedförsbacke och man håller 90 är sådär kul. När vi kom fram var han helt svettig, fattar inte vad det var med honom!? Han fick gå in i sin nya box en stund och då fick han tillfälle att hälsa på båda stona han ska gå med. När vi packat in allt och han torkat lite fick dom tre hästarna han ska gå med hälsa på Nicke en och en på ridbanan. Gick fint och vi släppte snart ut dom i hagen istället. Tänkte åka upp snart och titta till honom då dom lär ha lattjat vidare lite i den hala blöta hagen.
Första gången han är ute efter det blivit mörkt med, han saknar nog mig haha, tror ni inte det?

Kommentarer
Postat av: emelie

Ska han få gå med tjejerna? Åhh gos!
Blir nästan tårögd av att han ska bo där haha blödig much?

Svar: Jaa han går med två ston å en valack :) Hoppas dom kan bli kompisar
Offbeat

2013-10-20 @ 21:33:41
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Linda

Vad piggelin har ser ut! Tjusigt!

Svar: Taack, ja han gick faktist lite av sig självt!
Offbeat

2013-10-21 @ 00:44:40
URL: http://lindalybings.blogg.se
Postat av: Celie

GRYMT! Ser ju ut som värsta proffsekipaget i 1.00, men vafan skulle du ändra planen för till 1.10, det blir ju lättare att nå fram när det är högre. Typiskt dåliga hjärnspöken! Hälsningar, en fellow "älskar-att-backa-när-det-ser-lite-högt-ut"-ryttare.

Svar: vet inte alltså, nu när jag kollar filmen ser jag ju och minns att vi kom nära på sex såatteh.. Man kan inte vara smartast jämt, det blir så orättvist då.
Offbeat

2013-10-21 @ 12:49:38
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Anonym

Asbra jobbat ju! :)

Och här kommer exklusiva svar typ trehundra år senare, precis som vanligt ^^ Yes, mina hästar går i samma hage, året runt, dygnet runt. Inte så himla kul för dem kanske, men smidigt med tanke på lösdriften :)
Yes, headern lyckades jag knåpa ihop helt på egen hand, trots lite för mycket okunskap haha :P Ibland har man tur, för jag blev på riktigt nöjd denna gång :)

2013-10-24 @ 22:36:59
Postat av: Jessica

Jaja, anonymt också när vi ändå håller på. Bjuder på det ^^

2013-10-24 @ 22:37:22
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0