Rejected all along

Idag blev inte heller som jag hade tänkt mig. Sov lite för länge till att börja med, men bestämde ändå med Emelie att vi skulle ses i stallet, ta lite soliga bilder osv.. Åkte förbi Eko och handlade reflexväst, reflexländtäcke, sporrar och sporremmar.

Kollade även vad linfrö och betfor kostar men handlade inget av det. Vet inte riktigt vad jag ska ge honom nu när hösilaget är mer som hö. Ovant men inget man direkt klagar på, hur fint som helst!
Medan jag gick där och kollade grimmor (vill ha något som inte ger skav och inte drar åt sig regn så jävligt som fleece/nylon, läder?) ringde telen, det var chiefen som ville att jag skulle åka och börja tidigare fick dra ett 11.30-18 pass, rätt skönt ändå. Men solen lyste ju såklart heela förmiddagen bara för att det inte blev någon fotografering :(
Någon ridning blev det inte heller, men det blir det imorgon tillsammans med Lisen! Får se om det blir ytterligare vila på lördag då jag jobbar 9-18..
Söndag: Rida både Nicke (och Balder.)
Måndag: Sadelprovning* med tillhörande ridning.
Tisdag: Hoppträning(?) Nya fötter till Nicke. Rolf ska förtsätta sko Nicke trots flytten. Ingen är gladare än jag!

*Kom på att jag nog inte skrivit så mkt om mina alldeles nya fräscha sadelproblem. Alla som följer denna blogg vet ju att vi tävlat och tränat mycket dressyr det senaste. Detta har fått Nicke att bygga en ny muskel, förr använde jag en front riser till dressyrsadeln för den låg i framvikt annars. Nu har jag helt plockat bort den och sadeln ligger perfekt. Kruxet är bara det att min mycket finare, dyrare och mer älskade hoppsadel som alltid legat super, av sig själv med en helt vanlig padd under nu börjat åka bak. Jag vill inte behöva hålla fast sadeln med brösta eller förbygel för det känns som att be om låsningar i bogpartiet. Läste om en padd som verkade helt enastående men den kostade också lika mycket som det kostar att stoppa om en butet. Tror egentligen att lösningen är att stoppa om sadeln, men jag vet inte med vilka paneler, så det hoppas jag denna männsika vet.
Har aldrig kollat nån sadel eller provat ut ens. Bara fått hjälp av de man har kring sig i stallet, så det ska bli spännande. Hon verkar väldigt seriös av vad jag har läst mig till dock är hon under utbildning. Men det gör ju henne också billig, det skadar inte att testa!
080608, i sadeln jag fick till carisma i julklapp, som jag även hade på nicke i början.

Not really an option, let go or fall apart and to break is a good start,
We go a long way back but that's history, it's been a hell bound track but that's history,
These blackened days taking you nowhere is just a stage which you'll get over.
We all got our reasons, we all need to break sometimes.

Kommentarer
Postat av: Celie

Lädergrimma är det bästaste!

2013-10-25 @ 14:32:29
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com
Postat av: Jessica

Låt hästen gå friiii - DET är det bästa! Drar inte åt sig fukt, ger inget skav, haha. Nej skämt åsido. Men tror också läder är bättre, dock brukar ju inte sådana älska regn direkt..

Jo, jag gav din lilla fråga ett helt eget inlägg istället, tyckte det var lite roligt :):)

2013-10-26 @ 21:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0