Small steps backwards

Vad vi ägnat oss åt idag, har spenderat sååå mycket pengar sen senaste lönen alltså, känner mig som världens slösa.. Inte mycket roligt heller utan försäkringar och telefonräkning från när jag var i England, fulltankad bil, olja till bil, stallhyra, min egen hyra, träningar, sadelkoll, hovis, tävlingar.
Dagen började iaf. med att jag åkte till Balder, idag red vi i den största hagen, bakom Mathilda och pappa-jack, longerade inget innan, red mestadels bakom dom, men lite jämte och lite framför, lite travsteg här, släng med huvudet där och skutt över diket. Ingen av det som bekom honom. Skönt! Imorgon ska vi galoppera!

Åkte sedan hem igen, käkade och kollade Hart of Dixie, alltid lika bäst. Sen ut till Nicke, skoning, lite ridning och havrehämtning stod på schemat. Red högst 20 minuter idag, regnade och blåste en massa. Skrittade först igenom LB:1 som uppvärmning (trav där galoppen ska vara som vanligt) sen red jag igenom galoppen så som jag fick göra för Mickan. Funkade ok tyckte jag ändå, hade ingen lust att traggla med det i snålblåsten, sen red jag igenom programmet som det ska vara en gång, satt fint och Nicke var på tårna tack vare vädret, prassligt ländtäcke och några bilar som svischade förbi, nöjd!

Imorgon blir det en uteritt och sedan hoppträning på Torsdag, programridning Fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0