Stay with me

Bild på halten efter första klassen, ser ni min ansiktisfärg och döda blick? Stämmer bra överrens med hur det kändes och hur hårt jag fick jobba. Seriöst! Tråkiga dumhäst! Kändes ok på framridning, stadig form men inte så framme som han kan. Uppe på banan så strävade han baklänges i all trav och bad jag om mer så blev det lamaste galoppen istället. Fick väldigt blandade poäng, började bra poängmässigt trots känslan med 7.5 på inridning, halt bland annat. Mellantrav 4, galoppinslag, serpentinbågar 3, (lol) annars 5-7.5 genom hela. Slutade på 59.091 och en nästsista plats resultatmässigt. Tyckte och trodde jag skulle få 45% cirka hehe. Kommentar: "Fint ekipage, önskar mera takt och balans. Skall arbeta över rygg, önskar mer eftergift. Vill se fler halvhalter. Forma och ställ i hörn och volter."
Har lite svårt att förstå varför man ska göra halvhalt på en häst som är segare än kola?
Bilder från LB:n, efter denna start gick jag ner och försökte få fram honom på framridningen igen vilket inte gav någon större framgång. Hade ingen lust alls att rida igen, huvudet kändes som att det skulle sprängas av ansträningning och dunkade under hjälmen. Var ca. tre timmar till nästa start så Nicke fick morötter av mina medhjälpare (jag var fortfarande sur på honom) sen gick vi själva och åt och kollade på lite ekipage i LA:n.
Inför nästa klass red jag fram ute så vi fick vara ifred, Emelie stod på mitten av volten och smackade samt svischade men spöt hahahaha, tvivelaktiga metoder? Japp!
Vi ser ju nöjda ut iaf. och visst fick jag fram honom mer inför denna klass. Programmet satt väl inpräntat i huvudet så det kändes bra innan. Red lite förvänd och skänkelvikningar väl uppe vid banan, kändes fortsatt bra, försökte att mest skritta och galoppera för att spara på bådas ork. Inne på banan kändes det fortsatt väldigt bra! Skänkelvikningarna tyckte jag blev ok, domaren höll inte med, fick 5 på första 4 på andra och dubbel koeff på det så det drog ju ner. Fick 7.5 på en enda sak i detta programm och det var.. wait for it.. ökad skritt! "Fint, övertramp." Annars rätt likt förra med 5-7 på det mesta. Fick 6 på halt, rygga. Slutade på 59,429% med kommentar: "Fint ekipage, önskar mera takt och bärighet. Skall komma mera bakifrån. Ej helt eftergiven. Vill se mer halvhalter. Forma och ställ, förbered skänkelvikning."

Snygg halt från galopp hahaha, fick en 6:a "Bred bak"
Är väldigt nöjd då detta är första gången jag (och Nicke) någonsin genfört ett LA program. Vårat resultat blev en tioendeplats i ett startfält på 19 ekipage, vilket jag tycker är väl godkänt!
Tänkt den dagen Nicke går fram så jag kan börja rida ordentligt, då kommer fan rosetterna! Nästa dressyr blir den 27 inomhus i Tenhult, LB:1 och LA:1.

Kommentarer
Postat av: JennyM

Sv: Tack så hemskt mycket! :) och detsamma!

2013-10-07 @ 00:57:47
URL: http://jmdressyr.se
Postat av: who do u think :D

vilka fina bilder jag tog (aaaaaaaaaaaaaaaa)

Svar: Jaa bästa du!
Offbeat

2013-10-07 @ 10:16:13
Postat av: Celie

Så grymma! Nästan 60% i LA är inte sjukt bra ju! Du får plantera en turbomotor i röven på honom så kommer ni vara oslagbara sen :)

Svar: Fattar vad du menar men gillar att skrev INTE sjukt bra ;)
Offbeat

2013-10-08 @ 13:57:47
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0