Story of the year

Så var denna dagen även den till ända. Hunnit med en massa tycker jag faktist.
Söti

Duktig

Satt både av och upp igen utan hållhjälp!
Varför är det en fot på mig?
Jätteduktig bebis idag som ni ser, vi skrittade bara uppsuttet för det var blött i hagen och därför lite halt. Mathilda släppte oss och gick ut ur hagen, hämtade kameran, smällde i bildörren osv, han sa inget. Han snurrade nån gång, backade och var lite frågande, men mestadels gick han framåt och (lite) dit jag ville och stannade när jag sa till.
Nicke fick hoppa vilket inte alls gick sådär jättebra. Vi var inte osams men långt ifrån sams. Hoppade fram på två kryss på båge, gick bra på sex galoppsprång höjde och tänkte fem och fick då en illnit. Fortsatte rida på sex därefter men ändå i god takt och framåttänk. Gick sedan över till resten av hindren som all låg på en meter, gick lite varierat, en del språng som jag vill men inte tillräckligt många för att kännas bra.
Okej avsprångspunkt om det är ett väldigt litet räcke. Nicke tycker dock alltid att detta är den perfekta avsprångspunkten.
Inte ett litet räcke utan en alldeles lagom oxer..
Och att det inte blev några hoppbilder skyller vi på:
Elins vovve Nova, det känns okej.
Har även klippt Emmas Simon, allt utom huvudet, han skötte sig prima. Sen var jag en vända hos tandläkaren och har även hunnit handla lite mat och laga mat och kolla på hockey och ligga i sängen nån timme och bara slöa. Nu sova, imorgon intervallgalopp förmodligen, flåsig häst idag såatteh. Får ju dock bli inne i ridhuset med tanke på älgjakten, jag blir supernojig då. Vi får se helt enkelt. Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: EliN

jag står för det där hehehe

2013-10-16 @ 09:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0