Carrion

Tredje besöket hos Balder, idag hängde vi bara några steg sen satt jag på när Mathilda ledde, imorgon tar vi tyglarna och går ut på volten. Får se om det blir trav imorgon eller på Fredag. Ska försöka ta en ordentlig bild på hans fina huvud med. Sockersöt när han spetsar öronen och kollar nyfiket!
Ihaaa, jag vill jättegärna jobba matte! Trimmade idag, han kändes oväntat med och framme, jobbade lite med alla svårigheter som kommer i programmet nästa tävling. Bara som en avcheck, förvänd galopp vet jag att vi kan i sömnen, jättelätt av någon anledning. Dock så räcker inte det, utan vi ska även visa upp ryggning, skänkelvikningar och halt från galopp. De tre nyss nämnda är inget jag gör varje dag, skänkelvikningar gör man väl ofta men inte så noga kanske. Han ryggade ganska bra och gjorde nån fin halt från galopp men det är svårt, man måste väl få ta ett eller två travsteg? Annars blir det ju väldigt bryskt känns det som.
Imorgon ska Mathilda rida på Nicke sen trimmar jag nog Torsdag om jag orkar efter 10-19 pass, helgen får vi se hur det blir med, jobbar och vill följa med Jocke till Lidingöloppet på samma dag. Heh får se om det går att lösa.
Hur fin är han i sin nya oljebadade nosgrimma?
Mitt svar är JÄTTEFINADRESSYRNICKLAS <3
Efter att ha gjort färdigt allt det vanliga med Nicke så började jag klippa Enzo, han drygade sig lite i början och undrade väl varför jag skulle hålla på och trixa med honom. Klippte klart allt jag kunde utan hjälp sen åt jag mellanmål i solen och väntade på Emma så tog vi huvud och ben sen, skön dag med andra ord!
Ska lämna in skären imorgon och hoppas dom kommer tillbaka snabbt, Nicke behöver en klipp innan tävling den 6 okt. och Sofies häst vill med ha en date.

Så gött med stall från att man går upp tills man vill gå och lägga sig igen <3

Kommentarer
Postat av: emelie

va snygg han är den där nicke=)

2013-09-25 @ 12:37:27
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0