Friday the thirteenth

Snordag :(
Började bra med att jag bjöd Emma på mat och sen åkte vi till stall för fredagsfika, sen när jag väl gick upp till Nicke var han trädstamstjock i alla ben. Han hade ingen feber så vi gick en sväng men det hjälpte inte, gjorde alla sysslor och sen tänkte jag att "vafan det finns ju inte många svullnader som inte går ner av rörelse" så gjorde iordning för Mickanträning och sa som det var till henne så vi körde ett kort men intensivt pass. Nicke var svettig efter bara uppvärmingen eftersom jag fick försöka peta igång bak och lyfta framänden, gärna över tygeln men det kan han ju inte ens haha. Kändes som jag fick igång honom rätt bra ändå, sen jobbade vi på volt och då plockade Mickan upp ett longerspö och då my god(!) trampitrampi kan man säga, räckte med att hon smackade så kom han igång så jävla fint och mycket!
Vet inte riktigt vart ifrån han har fått sån respekt från spö på marken men jag gillar det. Spolade av honom efter och benen hade gått ner en del, tänkte åka till stallet efter jobbet imonbitti och kolla så han är ok då med. Det är dock inte det enda jag ska göra efter jobbet imorgon, för lilla FJN 548 står utanför twin city och sover inatt, han kommer nog tyvärr få fortsätta sova. På väg hem från stallet klonkade det som om jag körde över något hårt lite för snabbt svängde av för att kolla, det kändes typ som punktering. Alla däck hela, satte mig i igen, släpper upp kopplingen och gasar, inget händer.
Ringer Jocke som svarar typ "skulle inte du hämta din mammas bil på verkstaden kl. sex?" Fuuuuck, ringer dit och jo dom är kvar, får hjälp av två gubbar att putta in min bil i en parkeringsficka och tar sedan bussen till mammas bil. Så nu i helgen när dom lyxar i Italien (som vanligt) så har jag mammas iaf. Så det löste ju sig lite iaf. Men snyft jag älskar ju min lille fine gubbil <3 May he Rest in Peace. Imorgonbitti ska vi bogsera honom hem hit iaf. eftersom han står på 2 timmar parkering nu. KUL!
Ska vila lite nu innan jag drar mot jobbet, ska inte göra något inatt, bara sitta på en stol och sura. Kanske lösa sodoku.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0