Heavy the head that bears the crown of my mistaken apathy for sympathy


Mathilda på Nicke, tyckte det gick bra för dom. Hon har inte ridit på jättelänge. Skulle själv behöva rida Nicke lite mer upp och fram som hon gjorde idag. Imorgon blir det tidig stallning eftersom det är hockey på kvällen efter jobb. Sen rider Emelie på Fredag och Elin på Söndag. Lördag bjuder på Lindingölopp med ma boy.

Balder söte, satt upp omgående idag, lugn och fin häst. Skrittade och försökte ta oss ut på volt. Han ville helst stanna hos Mathilda och om jag sträckte yttertygel blev det värre hehe. Gick bra i korta stunder iaf. blev lite trav vid ett tillfälle utan att vi tänkt det men det gick bra. Dock blev han lite fundersam över vad han just gjort och sprätte iväg i lite mer än trav två gånger till. Ingen panik men lite stressat. Kör på i samma spår på Fredag, sen tänkte vi ta en promenad ute gången efter det, finns visst ett ställe som ska va bättre att longera på enligt Mathilda så då tänkte vi gå dit med mig på och kolla läget :)
Loke får avsluta dagens inlägg för att han är världens gladaste barn. Har träffat mig tre gånger, han kollar misstänksamt på en i några sekunder sen kommer världens gladaste leende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0