I'm not over

Breaking bad är över. Skulle bara börja med lite vemod. Kommer va saknat, eller Jesse kommer vara mest saknad..
Söte <3

Har inte ridit sen jag skrev senast, Elin red igår och jag tänkte verkligen rida idag, men jag orkade inte, har ont i benhinnorna och slutade 19.. Imorgon däremot är jag ledig så då börjar vi ute hos Balder och sedan är det dressyr för Mickan med Nicke. Emelie ska med och fota, kul!
Annars så var vi i Stockholm och vände i Lördags, Jocke sprang Lidingöloppet och jag supportade samt fotade. Det var riktigt kul att vara med faktist och de fyra timmarna han sprang tyckte jag gick jättefort! Sjukt att man blir sugen på att vara med i en jävla löptävling i uppförsbacke.. Gick rätt mycket mellan, anmälningsstället, start, mål och bilen så det är nog därför jag har ont nu. Bra idé att springa lite då om man får benhinneinflammation av att gå (högst) 7 kilometer på en dag hahahaha :')

Imorgon kl. sju får ni hålla tummarna för att lägenheten jag och Jocke ska kolla på då är helt jävla perfekt. Vill så gärna!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får man fråga vad det kostar att träna för Mickan? :) hört att hon är riktigt duktig!

Svar: Hon är riktigt duktig och jobbig som fan att rida för på ett bra sätt såklart för man får verkligen jobba! 300 kr kostar det för 45-60 min, tid varierar lite.
Offbeat

2013-10-01 @ 15:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0