You raise me up

Har lagt in alla bilder och grovrensat, över 400 bilder kvar ändå. Ni får smakprov här nedan.
Till själva tävlingen då. Knoppade på under 15 minuter, fint blev det med, gjorde klart stallet med mock och mat, sen åkte jag, Nicke och Elin mot Bratteborg och mötte upp Emelie på vägen. Hade lagom med tid när vi kom fram, han kändes fin på framridningen, dock red jag samtidigt som de tre som placerade sig, så då känner man ju sig inte världsbäst direkt.
Inne på banan var han mycket mer fram än i Nässjö, även fast jag fick jobba lika hårt men det hände mer liksom. Red med spö innan dom blåste och jag fick gå in, programmet flöt på bra och jag red noggrannare än sist, men glömde en halt framför dommaren vid C innan man gör uppridningen. Så blev avblåst och fick göra om. Efter avslutad ritt fick jag TR uppläst av domaren eftersom man inte längre får ha spö runt banan. Så fick -4 p för spö och felridning. Fick tre sjuor och en fyra för han ballade ur i en galopplängning, bakutspark och byten fram och tillbaka. Slutade på 58% Med kommentar: "Hästen stod emot & tappade bjudningen ibland. Var noga med eftergiften i båda sidorna."
Lastade in och tog en snabbfika, ja ni läste rätt vi fick skynda, på dressyrtävling! Red fram lite lättare och mer kravlöst till nästa och upptäckte sporrskav på porslinshästen, seriöst 25(?) minuters hård ridning och det går nästan hål på honom? Bytte till mina vanliga med rull och skrittade tills det var min tur att sopa banan. För med mina mått mätt var det precis det vi gjorde. Sjuor och sexor rakt igenom, sjuor på  i princip all galopp. 65.76% Kändes mer som kanske 62% men fyy vad nöjd jag var eller!? Kommentar: "Tappar stundtals energi. Blir stundtals för låg, går bakom lodplanet och ngt ostadig på hand." Mycket nöjd matte.

Det vi ska öva på inför nästa gång är skritten för den fick vi väldigt dåligt på i båda programmen och det var svårt att få fram någon som helst längning där. Kan ta bilder på protokollen imorgon om ni vill läsa dom innantill :)

Kör Elins bilder idag så får ni lika många imorgon fast knäppta av Emelie:

Inridning

Galöppvolt, vältivält.

Lite luft i språnget ändå?

Efter felridningen, blås i visselpipan domaren: "halten" jag: "japp"

Nicke lyssnar intresserat på TR-uppläsningen.

Diskuterar med mor om det går att lägga ner ärmen på kavajen.

Bakom lod you say?
Kloppeti, min finaste <3

Kommentarer
Postat av: Celie

Awesomeness! Grymt att få ihop över 65%!

Svar: Jaaa så sjukt nöjd! Vill dock se resultatlistan nu! Tror domaren va rätt snäll men det höjer ju ens självförtroende något grymt!
Offbeat

2013-09-10 @ 20:50:39
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0