Cemetery drive

Tranås idag som sagt, fick ta egen bil dit men det var det nästan värt, hamnade efter diverse sölpellar vilket är otroligt störande om man är en fartdåre som jag. Men dit kom jag och hem med, har tagit en del bra bilder, men lika många dåliga, dumma kamera som inte vill vara kompis med mig. Saknar D80n varje gång jag fotar..
Var hos Nicke framåt 16.30 (så sjukt trött på vägen hem att jag stannade på en mack och sov 20 min och sedan köpte red bull, har aldrig påstått att jag beter mig normalt.) Väl hos Nicke tvättade jag krubba, bytte utrustningsskåp och matskåp + städning. En häst som flyttat från stallet, så då passade jag på att haffa ett överskåp i sadelkammaren och matskåpet som inte är närmst vattenslangen. Aja intressant va? Glömde att jag skulle rida lite för länge, sen tyckte jag klockan var för mycket för samvetet eftersom jag så varit hemifrån hela.jävla.dagen. Hästihästipesti. Blir ridning på Soie och Nicke imorgon om jag inte hinner bli sjuk, tänkte båda skulle få travhoppa lite.
Eftersom Nicke inte varit skadad är det ju bara att köra på, det enda som tappats är ju som sagt kondition, men vågar inte riktigt ge mig ut och intervalla fast jag vet att benet är helt. Det får vänta lite till i varje fall.

Kommentarer
Postat av: cassandra Heiskanen

Hej!
Jag kom in på din blogg via läkningen på ztreliin.se, såg att du hade tagit lite kort! Vet att det kanske är lite långsökt men hoppade i samma klass och undrar om du lyckades fånga mig på bild :) Jag ett sto fux med stjärn. Hon hade på sig brun utrustning och ett svart schabrak med blå kant. Jag hade på mig en blå kavaj och blå hjälm och långt blont hår.
Skulle bli superglad om så var fallet :) tänkte att det är ju lika bra att fråga ;)

2014-04-27 @ 17:08:47
Postat av: Anonym

Haha såg att det inte bara var jag som undrade om jag fastnade på någon bild, såg att du stod utanför staketet med en kamera :) om jag är med på någon bild får du mer än gärna mejla den!
Mvh Amelie

2014-04-28 @ 20:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0