Right round

Jobb 6.30-14, direkt till Nicke för sprutor och dylikt, på dagens promenad släpade vi med oss en gran hem så han har något att göra i hagen.
"Va sa ja göra me den, tycker du?" Sa Nicke.
Så vi gosade istället.
Åkte sedan bort till Linda för att ledas några varv på Junior. Han var lite mer laddad i stallgången, men sen ute på banan var han sig själv. Han ville inte riktigt stå still vid pallen, men jag fick gärna sitta upp från marken sa han. Sagt och gjort hängde något varv, satt många varv, började försöka komma ut på en liten volt vilket han inte riktigt förstod utan gick helst bakom eller stannade. Sen helt plötsligt, (lika plötsligt som en viss häst på C) så istället för att sätta ner framhoven så tjoff upp i luften (också ganska likt nyss nämna) jag får en riktigt go knock out på läppen av hans nacke och är på marken innan någon av oss vet ordet av.
Fick INGEN som helst förvarning från honom och när jag rider unghäst så sitter jag ganska "löst," alltså man lägger ju inte om skänkeln på samma sätt och jag har inte tagit i tyglarna ens hittills på honom. Hade halsring men var inte ens medveten om vad som hände känns det som.
Landade på rygg, men själva fallet var inte alls hårt eller farligt men min läpp, herregud vad kul det ska bli att ställa sig i kassan kl 7 imorgonbitti säger jag bara! Har lite ont i nacken med och skrapsår på knät (hur?) men ingen huvudvärk eller så, så jag ska nog överleva detta med.
Efter händelsen sa jag ungefär direkt "tänderna sitter iallafall kvar haha." Satt omgående upp igen, hängde förstås först för att känna av läget, men då var allt lugnt igen.
 #Fläskläpp

Kommentarer
Postat av: Jessica

Aktahuvudetaktahuvudetaktahuvudet! :O
Jag trodde det var jag som hade tagit patent på det här med att flyga av. Bättre du håller i dig framöver ;)
(Ang det där med att man sitter så himla löst, åh vad störande det är när det väl händer något för då flyger man. Hade varit så mycket bättre om hästarna sa att det var okej att hålla om direkt så man hade en lite mer rättvis chans :P)

2014-04-12 @ 08:23:36
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Louise w

:)

2014-04-29 @ 15:44:26
URL: http://minworld.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0