Right where I belong

Ännu en effektiv dag till ända, började med att åka några varv på Junior hos Linda, svängde sedan förbi Nicke och gjorde alla stallsysslor, badade honom för första gången på ett halvår. Vit man <3 Kopplade sedan på släpet, käkade mcdonaldsmat med Noomie, hämtade halm hos Pia, åkte förbi hemma en sväng. Till stall igen, rulla balen till rätt ställe, halma box, sen var det "äntligen" dags att lasta och åka mot Vaggeryd. Hade med Emelie, Noomie och Osa dit, gott sällskap med andra ord!
Nicke levde om i släpet som en hel flock hästar, jag som trodde att jag hade hittat orsaken till panikattackerna.. När vi var framme och lastade ut hade han inflrskaffat sig ett sår på höften, så det var ju tur att vi skulle dit vi skulle hehe.. Besöket i sig gick mycket bra, han var inte halt på rakt eller böjt spår. Tog även nytt blodprov som fortfarande visade låga värden på röda och vita blodkroppar. Att det saknas vita beror ju förstås på skadan, men de röda ska jag hjälpa på traven med järntillskott.
Men över till det mest spännande; ultraljud! Sköterska började med att raka och rengöra benet, sedan var det veterinärens tur att undersöka, ganska snabbt därpå sa hon att senan såg fin ut. Jag frågade misstänksamt hur säker hon var och hon svarade helt säker. Sen kollade hon även bulan men där var inget anmärkningsvärt heller. Så vad det var/är kommer jag nog aldrig får veta, men misstänker ormbett eller helt enkelt ett slag. Kan ju tillägga att Nicke skötte sig lika exemplariskt som vanligt och fick åka brett hem efter lite rekonstruktion av mellanvägg och bommar. Stod då som ett ljus, får helt enkelt inse att jag måste låna släp med möjlighet till det hädanefter.
När vi kom hem tog vi några härliga bilder och sedan fick Nicke gå ut i stora hagen där Basse väntade. Basse är Linneas nya som står i box jämte Nicke så de är redan kompisar och Nicke var mycket nöjd över en stor hage och visade upp en del konster :)
Imorgon ska vi ut och luffa i skogen tillsammans kan det blir bättre?
Words don't have the meaning,
There's no use in repeating,
But I needed you to know,
That I'm right where I belong.

Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

Sv: Jag tror att jag vart på de flesta ställena i Jönköping, men Centrum tog absolut priset som värst i alla kategorier! ;)

2014-04-25 @ 22:40:43
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0