The only hope for me is you

Imorse när jag åkte hemifrån hade jag inte tänk vara borta HELA dagen, men så blev det! Började hos Nicke, regnet stod som spön i backen så tog inte någon promenad faktist, känns meningslöst om man ska släpa med sig hästen som bara vill vända rumpan mot regnet och stå still. Fixade boxen och mat och tog in och gav Metacam tillsammans med betfor och morötter, hämtade sedan Diaz som fick övervaka när jag gav penicillinet, man får nog leta länge efter en så snäll häst som Nicke. Han bara står och väntar tills det är klart, säger inget när kanylen går in och sen ska jag rikta om den tre gånger med så inte allt hamnar på samma ställe, Nicke ba "Jaha får man godis efter? Okej" Släppte ut honom igen, gav alla pållarna lunch och styrde sedan mot Widegren.
Mockade alla spånboxar därborta i väntan på att regnet skulle avta, sedan slöt Diaz upp igen och vi blev tilldelade varsin häst. Jag fick rida Rally och idag stod hoppning på schemat. Så go liten häst alltså! Hade han varit lite större på längden och höjden så hade jag önskat mig honom i julklapp!
Instafilm
Och mer film, sparkade ner den där bommen ett par gånger, men tillslut satte vi det. Denna lilla häst ger en sånt självförtroende och det är bara att rida, tar gladeligen vilket läge som än bjuds.
Red även Hoppsan efter detta, snacka om pigg, mina armar är fortfarande spaghetti. Hon var lite motsats till Rally då hon gärna ville krypa intill, men hoppar riktigt fint så jag funderade stundtals på vart min sist blev av..
Efter detta åkte jag och Diaz tillbaka till Nicke för en promenad, tempkoll och nattlinda.
Dagens ben, tyckte först att bulan (som uppstod för fyra dagar sen, var inte där innan utan det var en "jämn" svullnad) blivit större men kom fram till att svullnaden lugnat sig och bulan förblivit oförändrad. Känns bra att jag hittills gjort vad jag kunnat och att det blir återbesök på det. Bästa Nicke är värd allt; omvårdnad, tid, pengar, you name it!

Kommentarer
Postat av: emelie

Kollade bara på instafilmen innan. Såg först inte att det va du haha du såg så annorlunda ut i din ridstil. Sen bah " väl långa ben för att va linda..."

Svar: Aah länger stiglädrena sex hål, hehe.. Enda ridstilen på den hästen som ba "okej nu kör vi galoppigaloppi :DDD"
Offbeat

2014-04-09 @ 03:20:35
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag tycker så synd om Nicke :/ Men han verkar ju inte lida när du skriver om hur smidigt han tar det.

Alltså, hm, jag hoppas inte du tror att jag på något vis tycker han är döende eller så med tanke på hur illa jag formulerade det där livet-och-döden-inlägget :O Haha, egentligen vågar man knappt skriva något för rätt som det är kommer man på att "visstja, den eller den personen/hästen är ju precis här i livet just nu osv".

MEN det var inte vad jag ville egentligen, utan jag ville skriva; vad lätt det ser ut! Även om han ser ut som en ponny när du rider så kan du väl önska dig honom ändå i julklapp? :D

2014-04-10 @ 21:48:03
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Eller nej, han ser inte alls ut som en ponny när du rider. Kollade igen och nej nej nej, jag tycker inte ens det ser konstigt ut! Det är bara att man är van att se dit på din gula långbening :)

2014-04-10 @ 21:48:54
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0