Time to dance

Två av fem nätter avbetade.. Blir inte mycket tid över för bloggen då, som vanligt. Sover ju gärna till ca. 15 sen åker jag mot stall vid 17 och börjar jobba igen 22. Så ja, ni förstår nog. Har iallafall varit duktig och hållt igång ridningen, i förrgår bjöds det på hoppning med båda, de skötte sig superbt båda två!
Igår var jag ute i skogen med Nicke, vi hittade inte alls dit jag tänkt mig, men det bev en trevlig runda ändå. Han var jättefint i början faktist, travade med ordentlig bärighet. Sen när han väl fick galoppera var det kört! Stark så in i. Hade jag inte hållt emot hade vi nog gjort en kullerbytta kändes det som, kanske dags för superbettet att rycka in..?
Idag fick Nicke vila och Soie fick ett pass på banan, försökte göra skänkelvikningar under framridningen med det blev hon ganska stressad av, får nog jobba in dom i skritt först. Annars var hon fin, kunde tom. byta tillbaka till rätt galopp när hon var trött och bytte till fel. Som avslutning fick hon ta ett par skutt, mest för att det ska bli lite mer vardagsmat, inga tveksamheter sa hon. Ska försöka få med fotograf och hoppa 5,5a nångång snart så ni får se henne, det känns som att hon hoppar bra iaf!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag rider också (nej, jag ljög. Åker menar jag :)) på en prickfärgad! Får jag fråga vart hon kommer ifrån? :)

2014-05-01 @ 22:39:22
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Sv: okej :) Jag red Sacke idag och såg då att de inte riktigt var så lika som jag först trodde. Han är mer vit med rejäla svarta prickar, och hon verkar ha mindre men mycket fler fläckar. Inte för att det behöver ha med släktdrag och gener att göra, men ändå. (;

2014-05-02 @ 13:40:31
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0